Else Kåss Furuseth, Norges gledeambassadør, tar aldri en fridag i lykkens tjeneste.

Else vil gjøre mer

Til tross for i herdig jobbing de siste årene, føler hun fortsatt at det er mer som kan gjøres for å lette på stemningen blant det norske folk.

LIKE BLID: Else Kåss Furuseth under TV2 sin vårlansering i Oslo 2014. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
LIKE BLID: Else Kåss Furuseth under TV2 sin vårlansering i Oslo 2014. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

«Vi legger det bak oss»

For at folk skal få lov til å kvitte seg med siste rest av «grums» i livet sitt, har Else Kåss Furuseth derfor innført den faste spalten «Vi legger det bak oss» i sitt talkshow Det er lov å være blid med Else.

– Mitt eget liv er en utømmelig kilde av ting som jeg ønsker å legge bak meg, så nå ønsker jeg å hjelpe andre mennesker med det samme, forteller Else til TV 2.

Etterlyser historier

Else etterlyser derfor historier fra seerne der de føler at de har noe uoppgjort i fortiden de gjerne vil beklage – ansikt til ansikt med den som ble skadelidende.

– Vi ønsker å gi seerne muligheten til å bli kvitt ting som kverner og murrer i livet, og få vasket det ut av systemet under trygge omgivelser, forteller Else entusiastisk.

– Hva slags historier er dere på jakt etter?

– Vi hadde en god historie i vår siste sending på tirsdag der to brytere skværet opp etter at den ene flere år tidligere hadde tisset i treningsbaggen til den andre – uten å si noe. Da fikk begge muligheten til skvære opp under kyndig oppsyn av meg selv, forklarer Else til TV 2.

Se innslaget øverst i saken

Har du noe du gjerne vil si unnskyld for? Send inn din historie til Else her.

Ikke skummelt

Ikke trenger man være redd heller, forsikrer Else til TV 2.

– Det er ikke noe skummelt å be noen om unnskyldning. I stedet for å ta det i Konfliktrådet kan vi gjøre det hos meg, på TV – under trygge omgivelser. Det handler om å være lykkelig, og det vil du gjerne bidra til, oppfordrer Else til TV 2.

Det er lov å være blid med Else kan du se hver tirsdag kl 21.40 på TV 2.

 

 

Vis flere
LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK