Her sitter Liverpool-spillerne ved siden av fryktet eks-kriminell

Stephen «The Devil» French var på onsdagens ligacup-kamp mot Bournemouth. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-fansen reagerte da TV-bildene viste den beryktede eks-gangsteren Stephen French på VIP-tribunen sammen med Mamadou Sakho, Christian Benteke og Emre Can under kampen mot Bournemouth onsdag. 

– Min 14 år gamle sønn er på kampen. Og der sitter Stephen French som har sagt at minst et halvt dusin mennesker ønsker å drepe ham. Hva om noen prøver å skyte French der? Jeg synes det er avskyelig at han er der. Noen burde fortelle det til Klopp, sier en mann som ønsker å være anonym til Liverpool Echo

En annen twitret følgende: «Stephen French var på Danny Dyers Deadliest Men. Nå sitter han på VIP-tribunen ved siden av Liverpools dødeligste man, beistet Sakho.»

En av Englands mest fryktede menn
French har en fortid som notorisk kriminell og var på begynnelsen av 90-tallet regnet for å være en av Englands mest fryktede menn. Han fikk kallenavnet «The Devil» blant annet på grunn av den brutale måten han torturerte doplangere på og spredte frykt i Liverpools kriminelle underverden.

Han ble senere frelst og brøt med den kriminelle livsstilen.  French er nå forretningsmann og har brukt mange år på å renvaske ryktet sitt, blant annet ved å jobbe med holdningskampanjer for byens ungdommer. 

I 2013 måtte han imidlertid igjen i fengsel etter at han slo til en mann med en luftpistol etter en pengekrangel. En hendelse han senere beskrev som «et øyeblikks galskap som ødela ti år med hard jobbing. »