Justin Bieber landet på GA-terminalen på Gardermoen klokken 04.30 torsdag morgen, ifølge VG

Lite informasjon

TV 2 har ved flere anledninger vært i kontakt med Biebers plateselskap, Universal, den siste uken, men de er svært sparsommelige med informasjon om Biebers Norges-besøk.

Plateselskapet har ikke villet bekrefte om superstjernen i det hele tatt skal overnatte i Oslo, men ifølge Dagbladet befinner han seg inne på Holmenkollen Park hotell nå. 

Du får alt om Bieber-oppholdet her! Still spørsmål til TV 2s Bieber-ekspert og send oss dine bilder og tips med hashtag #2bieber.

Slik blir Bieber-besøket:

  • Justin Bieber ankommer Norge med privatfly.
  • kl.18.00: Gjester som skal på Senkveld ankommer Chateau Neuf.
  • kl.19.30: Opptaket av Senkveld starter mellom kl.19.00-20.00.
  • kl.19.30: Gjester som skal på konsert har oppmøte.
  • kl.21.30: Konserten starter mellom kl.21.00-22.00.

De siste to gangene Bieber har besøkt Norge har han bodd på hotellene til Petter Stordalen. Da Bieber gjestet Oslo i april 2013 for å holde tre konserter i Telenor Arena, bodde han på luksushotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

– Vi uttaler oss ikke om våre gjester, sier kommunikasonssjef i The Theif, Siri Lønning Kolderup til TV 2. Hun vil verken bekrefte eller avkrefte at artisten og hans crew skal bo på hotellet de neste dagene.

Bieber kom til Oslo fra Spania, hvor han hadde flere opptredener onsdag.

Danserne er i Norge

Justin Biebers crew har allerede satt seg på flyet til Norge. Biebers danser Johnny Erasme skriver onsdag morgen på Twitter at de er på vei. Norske Mona Berntsen er en av Biebers dansere, som er ventet å innta Oslo onsdag.

Sekveld-innspillingen starter mellom kl.19.00 og 20.00, og skal spilles inn i biblioteket på Chateau Neuf. Her blir det prat og moro, og Bieber skal spille en akustisk låt for publikum.

Bare de med billett vil se han

Ifølge sikkerhetsansvarlig i ProSec, Henning Kristiansen, blir Biebers Norgesbesøk et kort opphold. Han forteller at fansen ikke vil få et glimt av ham uten en konsertbillett.

– Det er kun de med gyldig billett som kommer inn på Chateau Neuf. Området rundt vil bli inngjerdet av to meter høye gjerder som blir dekt til med sort duk, og artisten vil bli kjørt i en bil med sotete ruter, sier Kristiansen til TV 2.

Han forteller at det heller ikke vil være mulig å treffe Bieber på flyplassen.

– Det er bortkastet pengebruk og energi å reise dit, sier Kristiansen.

Ifølge Kristiansen vil Bieber ikke bo på et hotell i Oslo sentrum.

Du får alt om Bieber-oppholdet her! Still spørsmål til TV 2s Bieber-ekspert og send oss dine bilder og tips med hashtag #2bieber. 

Se Bieber på Senkveld på TV 2 fredag klokken 22.15. Senkvelds «Bieber-spesial» sendes den 13. november, samme dag som albumet hans kommer for salg.

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK
Vis flere