NORSK DANSER: Her er Mona Berntsen fotografert i 2014, da hun var gjestedommer i Skal vi danse. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES
NORSK DANSER: Her er Mona Berntsen fotografert i 2014, da hun var gjestedommer i Skal vi danse. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES

Mona står på scenen med Bieber: – Konserten blir helt spesiell

Den norske danseren Mona Berntsen (25) er med på Justin Biebers (21) Europa-turne. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mona Berntsen (25) fra Bærum står på scenen når Justin Bieber (21) holder eksklusiv konsert på Chateau Neuf i Oslo på torsdag. Hun er en av Biebers faste dansere.

– Alle danserne synes det er ekstra gøy at jeg er fra Norge og at vi faktisk er her nå. De husker jo sist gang, og de vet hvor mye kjærlighet fansen her til lands gir, sier Mona til TV 2. 

Danseren har hatt Bieber som sjef siden mai i år. Hun jobber for tiden åttetimers-dager i Bieber-campen. En gruppe på 12 dansere har fulgt Bieber på den pågående promoturneen, og norske Mona Berntsen er altså en av dem.

Du får alt om Bieber-oppholdet her! Still spørsmål til TV 2s Bieber-ekspert og send oss dine bilder og tips med hashtag #2bieber.

Norge er siste stopp på Europaturneen

Den norske danseren forteller at hun synes det er stas å være på jobb i Oslo.

– Det er så godt å være hjemme, selv om det bare er for noe timer. Jeg kommer fra Jar i Bærum, og nå kom jeg nettopp inn døra hos mamma og pappa. Jeg gleder meg til å spise skolebrød, brunost og drikke melk rett fra kartongen, sier hun.

– Skal du vise de andre rundt?

– Det skulle jeg gjerne gjort, men vi har veldig liten tid, så det rekker vi ikke. Vi skulle jo gjerne sett hele byen. Nå reiser vi tilbake til USA og er ferdig med den lille Europa-promoturen vår. Alle er ganske slitne, men det er mest på grunn av lite søvn. Vi elsker jobben vår, sier danseren.

Hadde sine første show på Chateau Neuf

Mona synes det er helt spesielt å stå på scenen hvor hun selv hadde sine første show da hun bare var 12 år gammel.

– Jeg hadde mine første show på Chateau Neuf som 12-åring, og det kribler veldig. Jeg har ikke noe forhold til publikum i utlandet, men denne intimkonserten blir helt spesiell, sier hun.

– Hvor godt kjenner du Justin?

– Han er en arbeidsgiver. Jeg ble ansatt av en koreograf etter audition. Han synes det var moro da jeg fortalte at jeg var fra Norge. En brun nordmann liksom, ler hun.

Eksklusiv konsert

Når Bieber kommer til Oslo på torsdag, skal han være gjest i talkshowet Senkveld med Thomas og Harald. Han kommer i tillegg til å spille en eksklusiv minikonsert for sine norske fans.

Det er kun de som har vunnet billett gjennom ulike konkurranser som slipper inn på Chateau Neuf. 

Ifølge sikkerhetsselskapet som er ansvarlige for Justin Biebers Norges-besøk, vil det ikke være mulig å få et glimt av superstjernen uten billett.

Se intervjuet med Bieber i Senkveld på TV 2 fredag 30. oktober klokken 22.15.

«Senkveld Spesial: Justin Bieber» sendes fredag 13. november, og da får man se selve minikonserten.