SUKSESSFULL: Robert Downey Jr. (50) er best kjent for rollen som Tony Stark i Iron Man-filmene. Nylig ble han kåret til verdens best betalte skuespiller. FOTO: IVAN PASQUALE /STELLA PICTURES
SUKSESSFULL: Robert Downey Jr. (50) er best kjent for rollen som Tony Stark i Iron Man-filmene. Nylig ble han kåret til verdens best betalte skuespiller. FOTO: IVAN PASQUALE /STELLA PICTURES

Robert Downey Jr. (50) oppfylte syke Daniels (7) største ønske

Hollywood-skuespilleren Robert Downey Jr. sendte en hjertevarm hilsen til sin unge fan.

For en uke siden postet britiske Vicky Keyte et bilde av sin sønn Daniel på Instagram. 7-åringen lider av cystisk fibrose, som er en medfødt sykdom som fører til kroniske åndedretts- og fordøyelsesproblemer. 

Moren skrev at Daniels største ønske er å møte sitt store idol, Robert Downey Jr, som er best kjent for rollen som Tony Stark i «Iron Man»-filmene.

Hun håpte at en hilsen fra skuespilleren ville muntre opp sønnen og hjelpe han gjennom en hverdag som består av mobbing og tøffe sykehusopphold. 

Inviterte til filmpremiere

Ved hjelp av sosiale medier ble budskapet spredt, og til slutt nådde det frem til Downey Jr.

Hollywood-stjernen skuffet ikke den unge gutten. Han responderte med å dele et tullete bilde av seg selv på Instagram, hvor han var utkledd som Tigergutt i Ole Brumm. 

– Denne er til Daniel, som nylig hadde en tøff dag. Når jeg er trist, synes jeg at dette kostymet hjelper, skriver Downey Jr.

Skuespilleren avsluttet innlegget med å invitere Daniel til Los Angeles-premieren av storfilmen Captain America: Civil War, som kommer på kino neste vår.

Hylles på sosiale medier

Daniels mor tok til Instagram for å takke på vegne av seg og sin sønn.

– Vi kan ikke tro det, og vi kan ikke få sagt takk mange nok ganger, skriver hun, og legger til at sønnen gleder seg stort til å treffe sitt idol. 

Fansen hyller Downey Jr. på sosiale medier, og de kaller han en ekte helt.

Dette er ikke første gang Downey Jr. får oppmerksomhet for å glede en ung fan. Tidligere i år møtte han syv år gamle Alex som ble født uten arm. I karakteren til «Iron Man» overrakte Downey Jr. en jernarm til den lille gutten.