MØTTES I LOS ANGELES: Astrid Smeplass (18) satt ved siden av Leonardo DeCaprio på kjendisfest. FOTO: Stella Pictures
MØTTES I LOS ANGELES: Astrid Smeplass (18) satt ved siden av Leonardo DeCaprio på kjendisfest. FOTO: Stella Pictures

Derfor gikk det galt da Astrid S. møtte Leonardo DiCaprio

Stjerneskuddet Astrid Smeplass (18) fikk en sjanse mange ville drømt om. Det gikk ikke helt etter planen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges pop-yndling Astrid Smeplass (18) har samarbeidet med blant annet superstjernene Shawn Mendes (17) og Avicii, og har tilbragt mye tid i Los Angeles, hvor hun blant annet har spilt inn en musikkvideo.

Hun har også toppet både Billboard og iTunes, men stjernelivet – det blir hun ikke vant til.

Rømte fra Leonardo 

Under innspillingen av fredagens «Senkveld med Thomas og Harald», avslører Astrid S. at hun møtte selveste Leonardo DiCaprio mens hun var i USA. Men det endte med fiasko.

– Det var en kjendisfest i Los Angeles, og jeg var der med ei venninne. En av Leonardo DiCaprios venner kom bort og lurte på om jeg ville sitte ved deres bord, forteller hun til TV 2.

Hun ble dermed sittende sammen med Leonardo DiCaprio.

– Det som er veldig artig, er at man ser for seg at man skal møte den stjernen man har forelsket seg i. Man går rundt i leiligheten og tenker ut en samtale. Men når det er så store stjerner, så blir jeg bare redd! Han var interessert i å vite hvem jeg var, men jeg ble bare sånn: ÆH! Jeg sa ingen ting!

– Foran sto Maroon 5-Adam Levine og danset med en Victorias Secret-modell. Jeg hadde bare lyst til å gå, men da måtte jeg splittet dem. Så da ble jeg sittende med ryggen til, sier en litt flau Astrid til talkshow-vertene.

Astrid S. forklarer at hun rett og slett ble veldig, veldig nervøs av å møte den store kjendisen. Hun kom seg bort så fort hun kunne.

– Det var bare skummelt. Jeg skjønte rett og slett ikke hva Astrid fra Rennebu hadde der å gjøre.

Tør ikke dra på MTV-fest

På søndag er Astrid S nominert til MTV-prisen «Best Worldwide Act: Europe», etter at det norske folket stemte henne fram til beste norske artist.  

Smeplass konkurrerer mot artister fra blant annet Portugal, Frankrike, Finland, Tyskland, Storbritannia og Sverige.

Selv har hun ikke det minste tro på at hun kan vinne.

– Aldri i verden. Det har jeg ingen forventninger om – der er det knallhard konkurranse, sier Smeplass.

På søndag er hun invitert til en av Europas største kjendisfester når musikkbransjen samles i Milano. Det har hun planer om å unngå.

– Jeg har fri på søndag, men jeg har faktisk mer lyst til å spise sjokolade og slappe av. Jeg blir veldig ukomfortabel på slike ting. Jeg kjenner ingen, og det er mange store kjendiser der. De store kjendisene er helt umenneskelige for meg. Jeg synes rett og slett de er skumle!