Ekspertene: – Gjenstår å se om Jesus fortsatt går på vannet

Freddy Dos Santos og Mini Jakobsen er overrasket over Ole Gunnar Solskjærs Molde-retur.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær ble onsdag presentert som ny manager i Molde – klubben han forlot til fordel for Cardiff i 2014.

Drillo er overrasket, og mener Solskjær har mye å tape på en Molde-retur.

– Jeg synes det er litt dristig. Han hadde kanonsuksess sist han var i Molde, og kommer tilbake til en klubb han kjenner veldig godt. Forventningene kommer til å være skyhøye, så jeg synes det er ganske dristig. Men det er hyggelig at han er tilbake på toppnivå, og han er sikkert ganske sulten, sier han til TV 2.

– Må være en nedtur for Solskjær

TV 2-ekspert Freddy Dos Santos hadde forventet at Solskjær ville signere for en ny klubb i utlandet fremfor å vende tilbake til gamleklubben Molde.

– Jeg hadde trodd at Solskjær ville prøve seg på et nytt opphold i utlandet. Men han hadde begrenset suksess i utlandet, så jeg skjønner at han vil starte litt på nytt igjen. Men selv om dette er positivt for alle parter, så må det være en liten nedtur Solskjær at han vender tilbake etter at ting ikke fungerte i utlandet, sier Dos Santos til TV 2 Sporten.

Den tidligere Molde- og Vålerenga-spilleren understreker at han mener klubben fra «Røkkeløkka» har gjort en strålende signering.

– Dette viser at Molde tar affære og ryster seg gode fremover. Solskjær hadde jo en enorm suksess i Molde og var arkitekten bak det å gjøre Molde til Norges beste klubb for et par år siden. Dette er veldig gledelige nyheter for Molde, sier eksperten.

– Gjenstår å se om Jesus fortsatt går på vannet
Ekspertkollega Mini Jakobsen er helt enig i at Molde har gjort en fantastisk trenersignering, men tror ikke det er en enkelt jobb Solskjær har i vente.

–Jeg er sikker på at alle som heier på Molde, jobber i Molde og bor i Molde føler at det er Jesus som har vendt tilbake til jorda, men det gjenstår å se om Jesus fortsatt går på vannet. Han har noen utfordringer, sier Mini, før han fortsetter:

– Men som jeg kjenner Ole Gunnar skal vi huske at han har spilt for en av verdens største klubber i Manchester United. Han er vant til press og ser nok på dette som en stor utfordring. Om de blir nummer fem neste år sier man at det ikke ble noen suksess, men den utfordringen tar Ole Gunnar på strak arm, fastslår han.

– En god kick-start for Solskjær
– Hadde du forventet at Solskjær ville vende tilbake?

– Jeg vet ikke hvilke tilbud han har fått fra utlandet. Men det er klart at når han nå vender tilbake så kan vi forvente et voldsomt trøkk på Ole Gunnar. Men han har tross alt spilt for verdens største klubb og er vant til press. Dette kan være en god kick-start på karrieren igjen for Solskjær, sier han.