Agent: – Sterling ville aldri forlatt Liverpool under Klopps ledelse

Agenten til Raheem Sterling har lite til overs for Liverpools sparkede manager Brendan Rodgers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter flere måneder med spekulasjoner – og til Liverpool-fansens store frustrasjon – ble Raheem Sterling solgt til Manchester City for svimlende 600 millioner kroner i sommer.

Overgangssummen gjorde 20-åringen til den dyreste engelske spilleren noensinne.

Se hva Rodgers sa om Sterling-salget øverst!

I forkant av overgangen ble Sterlings profilerte agent Aidy Ward heftig kritisert for å kun tenke på å sikre sin spiller mest mulig penger.

– Forlot Liverpool på grunn av Rodgers
Han skal blant annet ha fått Sterling til å avslå en ukelønn på 1,2 millioner kroner på Anfield før overgangen til Etihad.

Nå hevder Ward at Liverpools sparkede manager Brendan Rodgers var en av hovedårsakene til at Sterling valgte å forlate rødtrøyene.

– Jeg hadde ingen problemer med klubbdirektør Ian Ayre, for eksempel. Jeg har ikke noe å utsette på andre enn Brendan Rodgers. Han hadde en stor jobb og brukte enormt med penger, forteller Ward i et intervju med The Telegraph.

Rodgers måtte som kjent pakke sammen sakene og forlate Liverpool tidligere i høst. Han er nå erstattet av karismatiske Jürgen Klopp på Anfield.

– Halvparten mente Rodgers var en dårlig manager
Ward er ikke overrasket over at Rodgers fikk sparken.

– Halvparten av Liverpool-spillerne vil trolig fortelle deg at Brendan Rodgers ikke er en god manager. Men jeg mener faktisk at han er en god trener, sier Ward i intervjuet.

– Men som en manager likte jeg ikke måten han håndterte Raheem Sterling på, fastslår han.

– Raheem kunne fremdeles vært Liverpool-spiller
Den omstridte agenten hevder at det var gode muligheter for at Sterling ville bli værende på Anfield.

– Raheem kunne blitt værende i Liverpool. Men han ble fortalt at han måtte være en flink gutt og signere en ny kontrakt. I desember snakket jeg med Liverpool og sa at han ville signere en ny kontrakt om den inneholdt en utkjøpsklausul. Men det avslo Liverpool blankt, røper Ward.

– På en pressekonferanse litt senere sa Brendan Rodgers at Raheem kom til å signere. Hvorfor gjorde han det? Både jeg, Brendan og Liverpools ledelse visste at det ikke var tilfelle. Han kunne fremdeles vært Liverpool-spiller, men det er han ikke og er for øyeblikket i en god situasjon i Manchester City, opplyser Ward.

– Ville blitt værende under Klopp
Agenten går langt i å antyde at Sterling fremdeles ville vært Liverpool-spiller om Klopp ble hentet som manager tidligere.

– Liverpools nye manager ville vært helt perfekt for Raheem. Han er lidenskapelig, krever disiplin på rett måte, han har nye ideér og tør å teste ut nye ting. Klopp vil gjøre det stort i Liverpool, fastslår han i intervjuet med The Daily Mail.

Raheem Sterling er den aller største profilen Ward er agent for. Han er for øvrig også agent for WBA-stjernen Saido Berahino og Arsenals stjerneskudd Alex Oxlade-Chamberlain.