Farmen-deltakerne blir sextrakassert på sms

Mari Skymoen (21) og Stig Granheim (33) fra Farmen får tilsendt nakenbilder og sextilbud.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se reportasjen fra God kveld Norge i toppen av saken.

– Det er ekkelt og ubehagelig

Grove meldinger og kjønnsorganer på mobilen. Det er ikke bare stas å bli kjendis over natten ved å være med på et TV-program som Farmen.

Det har Mari Skymoen og Stig Granheim fått erfare. Begge er deltakere i årets sesong av Farmen, og får stadig tilsendt grove meldinger og bilder på telefonen.

– Jeg ble kontaktet av en mann som hadde profilbildet av kjønnsorganet sitt.Jeg ble helt satt ut. Det er jo bare ekkelt og veldig ubehagelig, sier Skymoen til TV 2.

Sender seksuelle bilder

Du trodde kanskje at bare jentene i Farmen blir sextrakkasert med slibrige meldinger, men gutta er minst like utsatt. Etter bare én uke på TV, var Stig Granheims mobiltelefon full av nakenbilder.

– Alle damer har sjarm på sin måte, men når de kommer med neglisjéer og grønnsaker oppi dåsa så blir jeg liksom ikke sjarmert.

Sexolog Kristin Spitznogle (43) mener damene ofte er mye mer rett på sak enn gutta. Hun mener virkemidlene som blir tatt i bruk står i lys av verden vi lever i nå.

– Det er så vidt vi løfter på øyenbrynene av en naken pupp, så her må det hardere lut til, og det er nettopp det disse jentene holder på med, sier hun.

Men bildene har ikke akkurat en positiv virkning på deltakerne. Snarere tvert imot.

– Jeg har mistet troen på noen av damene der ute. Jeg skjønner ikke helt hva de tenker på, sier Granheim til God kveld Norge.

Se God kveld Norge på TV 2, lørdager kl.22.15.