Fotballryktene: – Wenger vil bruke 400 millioner kroner på Atletico Madrid-spiller

Og Bayern har funnet Pep-erstatter. Her er søndagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er søndag. Det betyr nok en dag med masse fotball på menyen.

Fortsatt er det en god stund til overgangsvinduet åpner. Men det betyr ikke at managerne har begynt å se seg om etter nye spillere.

Men er resultatene dårlige kan det bety at managerne kanskje ikke får sjansen til å hente forsterkninger i januarvinduet.

Vi har tatt en liten titt på hva som svirrer av rykter denne søndagen.

Arsene Wenger er kjent for å være meget tålmodig på overgangsmarkedet. Imidlertid skal Arsenals manager ha blinket seg ut en spiller han ønsker å hente før neste års EM. Atletico Madrid-spilleren Antoine Griezmann skal være Wengers overgangsobjekt, men da må nok franskmannen bruke en del penger. Atletico Madrid ønsker ikke å selge spilleren for mindre enn 45 millioner euro (414 millioner kroner etter dagens kurs) skriver Fishajes.

Se hva Antoine Griezmann kan tilføre Arsenal øverst i saken!

Brendan Rodgers var interessert i å hente Martin Montoya fra Barcelona før han fikk sparken i Liverpool. Med Jürgen Klopps ankomst skal interessen ha kjølnet betraktelig. Liverpools nye manager skal ifølge The Mirror ha gjort det klart at Montoya ikke er et transferobjekt han ønsker inn i januar eller til sommeren.

Sofiane Feghouli er en ettertraktet spiller og både Fenerbahce, Inter og Roma er interessert i Valencia-spilleren og har tatt kontakt med midtbanespillerens representanter. Valencia-spilleren står uten kontrakt neste sommer og Valencia har ikke blitt enig med ham om en ny kontrakt. Ifølge Daily Star skal imidlertid Tottenham ha meldt sin interesse og har allerede bydd på spilleren, som ønsker seg til Premier League.

Pep Guardiolas fremtid i Bayern München er usikker og det har lenge vært spekulert i om han skal til Manchester City etter inneværende sesong. Ledelsen i Bayern München frykter dette etter at kontraktsforhandlingene med Guardiola har stoppet opp. Om spanjolen skulle forsvinne fra München vil klubben hente inn Carlo Ancelotti, skriver The Mirror.

En annen manager som kan måtte finne seg en ny jobb etterhvert er Tim Sherwood. Aston Villa-manageren fikk frie tøyler på overgangsmarkedet i sommer uten at det har bedret klubbens resultater nevneverdig. Skulle Sherwood få sparken kan det bety en retur for en gammel kjenning. David Moyes kan la seg friste til å ta over jobben om han skulle få et tilbud melder Daily Star. Skotten er inne i sin andre sesong som manager i Real Sociedad. 

John Obi Mikel er ute i kulden i Chelsea og er nok interessert i å finne seg en ny klubb i vinter. Daily Star skriver søndag at tyrkiske Besiktas kan være nigerianerens nye klubb.

– Vi kan være med i kampen igjen etter vinterpausen, har Besiktas-president Fikret Oman sagt.

Sam Allardyce har tatt over sjefsstolen i Sunderland og det kan nok bety noen nye signeringer i januar. Ifølge The Mirror skal Sunderland-manageren ha blinket seg ut hele fire spillere. QPRs Sandro, Carlton Cole og West Ham-duoen James Collins og Joey O’Brien. Så gjenstår det å se om Allardyce lander signaturen til de fire spillerne.