DOMMER I SKAL VI DANSE: Proffdanser Mona Berntsen stiller, i år som i fjor, opp som gjestedommer i Skal vi danse. Bilde fra 2014. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES
DOMMER I SKAL VI DANSE: Proffdanser Mona Berntsen stiller, i år som i fjor, opp som gjestedommer i Skal vi danse. Bilde fra 2014. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES

Justin Bieber-danser til Skal vi danse 

Norske Mona Berntsen (25) har Justin Bieber som sjef. Lørdag er hun dommer i Skal vi danse. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På lørdag dukker proffdanser Mona Berntsen (25) opp som gjestedommer i Skal vi danse. Berntsen er kun innom hjemlandet en kort visitt for dommerjobben. Til vanlig er 25-åringen basert i LA, og siden mai i år har hun hatt selveste Justin Bieber som sjef. 

– Bieber er en fin artist å jobbe for fordi han selv jobber så hardt. Han gir 100 prosent og det smitter over på oss andre. Det er sånne sjefer man vil jobbe for, sier Berntsen. 

Den norske danseren jobber for tiden åttetimers-dager i Bieber-campen. En gruppe på 12 dansere har fulgt Bieber på den pågående promoturneen, og norske Mona Berntsen er altså en av dem. 

– Man må jobbe steinhardt for å beholde plassen, sier Berntsen, som selv landet jobben etter en audition. 

Dommer i Skal vi danse

Sept.30.2015 From the morning show on Cockatoo Island, Australia. #BieberIsland

Et bilde publisert av Mona-Jeanette Berntsen😊 (@monaberntsen)

Først og fremst motiveres Berntsen av sin lidenskap for dans. Det er den samme lidenskapen som fører henne hjem til Norge og Skal vi danse denne helgen.

– Jeg er glad for å bli spurt, og gleder meg til en kveld med masse dans, sier Berntsen. 

Som dommer kommer hun til å fokusere på underholdningsverdien. 

– Jeg vil legge vekt på hvordan deltakerne fanger gleden hos publikum, på følelsen de prøver å uttrykke og underholdningen de klarer å bringe. Jeg vil kjenne hvordan de klarer å fange meg i uttrykket og bevegelsen og nå ut til publikum. Jeg vil selvfølgelig se på teknikken også, men det er viktigere at de klarer å ha det gøy og dra folk inn i sin egen verden, sier proffdanseren. 

Tilbake til Norge

Etter lørdagens Skal vi danse fortsetter hun promoturneen med Bieber, og håper på å få stå på scenen når Justin Bieber gjester Senkveld i slutten av måneden.

Og kanskje flytter Berntsen tilbake til hjemlandet for godt en gang, men det skjer ikke i nærmeste fremtid.

– Akkurat nå har jeg livet mitt i LA og trives med det. Men jeg er en familiejente, og familien min bor her. Jeg kan absolutt se for meg at jeg bor i Norge en gang i fremtiden.