GRAVID PÅ MOTEUKEN: Kim Kardashian og datteren North under Kanye Wests moteshow i Paris nylig. Foto: Stella Pictures.
GRAVID PÅ MOTEUKEN: Kim Kardashian og datteren North under Kanye Wests moteshow i Paris nylig. Foto: Stella Pictures.

Kim Kardashian bekymret for svangerskapsdiabetes

– Å være gravid er det verste jeg har opplevd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et nytt klipp fra den 11. sesongen av «Keeping Up with the Kardashians», blir kamerateamet med Kim Kardashian West (34) inn på legekontoret.

West hadde store problemer med å bli gravid for andre gang, men etter gjentatte forsøk skjedde det endelig. I klippet forteller høygravide Kim at hun kanskje lider av svangerskapsdiabetes.

– Det er mer veske i livmoren min enn normalt, noe som kan bety at jeg har diabetes, forteller Kim til moren Kris og storesøsteren Kourtney, som begge virker sjokkerte over nyheten.

Tøffe svangerskap

Da Kim gikk gravid med North (2), fikk hun svangerskapsforgiftning. Tilstanden kan være svært farlig, og gjør at blodtrykket blir skyhøyt under svangerskapet. Forgiftningen gjorde at North måtte forløses før termin.

Kardashian West har ikke hemmeligholdt at hun misliker å gå gravid. På sin egen blogg forteller hun at hun hater kroppen sin og hvordan hun føler seg under svangerskapet.

– Jeg skal si sannheten: For meg er graviditeten den aller verste opplevelsen i mitt liv! LOL, skriver hun.

Kanye West (38) og Kim Kardashians West venter en sønn i desember.

– Jeg nyter ikke ett eneste øyeblikk av det, og jeg skjønner meg ikke på folk som gjør det. Moren min og Kourtney gjorde det tydeligvis. Respekt til dem, men jeg skjønner det ikke.

Advarsel fra legen

Kim har ikke vært like heldig som moren og søsteren under sine svangerskap. Når man først har hatt en svangerskapsforgiftning, forteller legen at det også er større sjanse for at det hender igjen.

– Når man først har hatt det, har man en stor sjanse for å få det igjen, advarer legen i klippet.

Se «Keeping Up with the Kardashians» på TV 2 Bliss eller på TV 2 Sumo.