Fotball.1 divisjon. Follo- Jerv 2-1.        
Patrik Karoliussen t.h. fra kampen mot  Follo. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Fotball.1 divisjon. Follo- Jerv 2-1. Patrik Karoliussen t.h. fra kampen mot Follo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Suksess for Rekdals oddstips!

Kjetil Rekdal fikk inn oddsdobbelen sin i går. I dag har han plukket to kamper fra OBOS-ligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

Gårsdagens oddsdobbel fra Kjetil Rekdal med Sheffield United og Tampa Bay Lightning gikk inn til 3,51 i odds. På et litt kjedelig oddsprogram i dag har han plukket ut to kamper i OBOS-ligaen. Begge kampene sendes på TV 2 Sumo klokka 15. 

Follo - Åsane (OBOS-ligaen) H: 1,90 U: 3,20 B: 3,30

Follo ligger rett over nedrykksstreken to poeng foran Bærum. Tapte 1-2 borte for bunnlaget Hønefoss sist og tapte 2-3 hjemme for Fredrikstad kampen før. Det var deres første hjemmetap på fem kamper (2-2-1). Har 4-4-5 totalt hjemme. Åsane ligger på tiendeplass, men det er bare ett poeng ned til Follo og tre poeng til nedrykk. Har seks kamper på rad uten tap, men fire av disse har endt med uavgjort. Spilte 1-1 hjemme mot Sogndal sist og 2-2 borte mot Levanger nest sist. Har 3-5-5 borte. Rekdal mener det kvalitetsmessig er stor forskjell på lagene og krysser av for hjemmeseier. 

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Nest Sotra - Strømmen (OBOS-ligaen) H: 2,20 U: 3,10 B: 2,75

Nest Sotra er ett av tre lag som ligger sist i divisjonen med 24 poeng. Har fem poeng opp til trygg grunn og må ta igjen ti mål på målforskjellen. Slo Hødd 3-2 hjemme sist, men tapte 2-5 borte for Bærum nest sist. Har sluppet inn 13 mål på de siste fire kampene og sånt stinker det nedrykk av. Har 4-2-7 hjemme. Strømmen ligger i ingenmannsland på 8. plass. Sju poeng opp til kvalik og seks poeng til nedrykk. Har tre strake tap. Det ble 0-3 hjemme for Sandnes Ulf sist og 2-3 borte for Sogndal nest sist. Der scoret Sogndal seiersmålet ett minutt før slutt. Har 4-4-5 borte. Motivasjonen tilsier hjemmeseier. 

Her er Rekdals søndagskupong:

Follo - Åsane H 1,90

Nest Sotra - Strømmen H 2,20

Totalodds: 4,18

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!