Farmen-Andreas er blitt far for andre gang

Babylykke for tidenes kanskje mest kontroversielle Farmen-deltaker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andreas Nørstrud (31) er kanskje tidenes mest kontroversielle Farmen-deltaker, og skapte store overskrifter og mye debatt da han både inne på gården og i ettertid, snakket om sitt syn på kvinner.

Kort fortalt mener Andreas at mannen er sjefen i forholdet, og at han aldri kunne tenkt seg å ha en kvinne til sjef. Han mente også at jentene inne på Farmen gikk alt for lettkledd de gangene de i sommervarmen badet i badedrakt eller bikini.

Nå har han blitt far for andre gang med sin elleve år yngre kone, Maren Andrea Hansen (20).

To jenter

Paret ble foreldre til en datter i juni i fjor, og til God kveld Norge bekrefter Nørstrud nå at de har fått en datter til.

Nørstrud og konen bor på en gård med enkle kår. Et perfekt sted for å stifte familie i følge de to.

– Vi bor ganske enkelt, men vi har strøm. Vi henter vann i brønnen, har et gammelt hus og har dyr på gården, så det er veldig hyggelig, sa Maren til God kveld Norge i fjor.

Men de enkle kårene er noe de begge setter pris på, og Farmen-deltakeren tror det er godt for et barn å vokse opp på et slikt sted.

– Unger har godt av å vokse opp under enkle kår. De setter da mer pris på ting.

Giftet seg 

Paret giftet seg 13. oktober 2013 i hans hjembygd Tuddal i Telemark. Da hadde de vært forlovet i omlag to måneder, og de hadde ikke bodd sammen før vielsen.

Nørstrud hadde flere kvinner å velge i da han til slutt satt igjen med Maren. At han valgte en kvinne som var 11 år yngre enn seg selv valgte oppsikt, men realitydeltakeren hadde sin grunn til valget.

– Det å velge en 18-åring er litt bevisst fra min side også, for da kan jeg forme henne litt. Ja nå skal han drive og hjernevaske henne vil kanskje mange tenke, men det handler ikke om det. Men å forme henne i en retning som jeg mener er positiv både for henne og for meg. Og det er jeg helt åpen på. For når du er i den alderen at du er 18 år, så er du veldig mottakelig for veldig mange forskjellige ting, sa han til God kveld Norge i fjor.

Mannen er sjefen

Farmen-deltakeren har hele tiden vært åpen om at han mener mannen er sjefen i forholdet. Dette synet deler også hans kone.

– Jeg synes det er greit, for da vet jeg til enhver tid hva som er riktig også. For det er ikke alltid man klarer å tenke ut det selv, hva som er helt riktig. Jeg synes det er greit at mannen bestemmer, for jeg tror at de vet best. Selv om jeg ikke tror det selv noen ganger, så ender det med at det er det beste for meg, det han bestemmer, sa Maren til God kveld Norge i fjor.

– Mange jenter ønsker å ha det sånn tror jeg. Det er ikke bare Maren det. Det er ikke sånn at at hun har fått en komet i hodet og har blitt helt forstyrret. Det pirrer ved kvinnens natur at mannen er dominant, har Andreas tidligere uttalt.

Møttes på nettet

Til tross for at Andreas liker å gjøre det aller meste på «gammel-måten», traff han sin utkårede på sosiale medier.

Hun tok kontakt med han på Facebook. Men etter bryllupet skulle den kontroversielle deltakeren legge ned Facebook-profilen sin og gå tilbake til det han liker aller mest å gjøre.

– Jeg er glad for å bidra til å skape debatter og tanker hos mennesker, men fremover satser jeg på å være gårdbruker på gammelmåten, sa han til TV 2 etter forlovelsen.

Se hele intervjuet som ble sendt for et år siden, med de nybakte foreldrene, i videoen øverst i saken.