TREKKER SEG: Christopher Mørch Husby har valgt å trekke seg fra Skal vi danse av personlige grunner. FOTO: Svein Bringsdal / TV 2
TREKKER SEG: Christopher Mørch Husby har valgt å trekke seg fra Skal vi danse av personlige grunner. FOTO: Svein Bringsdal / TV 2

Skal vi danse-deltaker trekker seg

Det ble for mye med dans, jobb og privatliv for Christopher Mørch Husby (25).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Christopher Mørch Husby (25) har denne høsten vært en av 12 deltakere i Skal vi danse på TV 2. Nå velger han å trekke seg av personlige årsaker.

– Jeg gikk inn i dette med åpne øyne, og gledet meg veldig til å være med i Skal vi danse, men det har blitt for mye for meg de siste ukene med både dans, jobb og privatliv. Med så mye jobb, og så mye som Skal vi danse krever, har jeg har gått mange runder med meg selv før jeg med tungt hjerte har tatt denne avgjørelsen, sier Mørch Husby.

Ønsker de andre lykke til 

Lørdag 3. oktober gikk Mørch Husby seirende ut av danseduell mot Gitte Witt, og har til sammen vært med i seks programmer av Skal vi danse denne høsten.

– Skal vi danse har vært en helt fantastisk reise. Jeg har ikke bare opplevd mye på dansegulvet, men blitt kjent med utrolig mange fine folk både foran og bak kamera. Jeg kommer til å savne de andre deltakerne og alle som jobber i produksjonen veldig. Jeg ønsker dem lykke til videre i ukene som kommer, sier Mørch Husby.

TV 2 leter etter en erstatter

Det jobbes nå med å finne en erstatter for Christopher til lørdagens Skal vi danse-sending, der tema er «Mitt vendepunkt» og deltakerne skal danse showdans.

– Det har vært en glede å ha med Christopher i årets Skal vi danse, og han har gjort en fantastisk innsats. Vi synes selvsagt at det er synd at han velger å trekke seg, men respekterer avgjørelsen hans, sier presseansvarlig for Skal vi danse, Anne Martha Leidland.

– Vi jobber nå med å finne erstatter til lørdagens sending og vil komme tilbake til hvem dette blir.

Skal vi danse på TV 2 lørdager klokka 19:30