Mari ute av Farmen: – Jeg har aldri vært så skuffet i hele mitt liv

Mari Skymoen innrømmer at Anja Jenssen klarte å psyke henne ut før tvekampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Yngstemann Mari Skymoen (21) ble andre deltaker ut av Farmen, etter at hun tapte i tømmerstokkrulling mot Anja Jenssen søndag.

Tapet gikk ordentlig inn på 21-åringen.

– Jeg ble dødsskuffa. Jeg har aldri vært så skuffet i hele mitt liv, for at jeg ikke klarte det når de andre hadde så troen på meg, sier Mari til TV 2 etter exiten.

Jevn kamp

Det ble en jevn og spennende kamp mot Anja Jenssen (29) fra Alta. Ifølge Mari så var det nok taktikken til Anja som til syvende og sist ble avgjørende.

– Jeg fikk ikke med meg at jeg tapte. Selv om jeg tapte hver runde, så var det jevnt. Jeg ble så overrasket da Anja satt seg ned på stokken. Jeg ville ikke herme, så jeg ble stående, men det var kanskje dumt, forteller Mari skuffet.

Følte seg lurt

I tillegg gikk Anja bevisst inn for å psyke ut Mari på forhånd, da hun fortalte Mari at storbonden Erling egentlig hadde tenkt å velge Mari som førstekjempe.

– Erling hadde ikke samvittighet til å velge deg som førstekjempe, fordi du er så svak, sa Anja i søndagens episode, og la til:

– Om jeg er typen til å skyve en historie foran meg og ha en bevisst tanke bak det, ja det kan hende.

– Føler du at Anja lurte deg?

– Jeg vet ikke hva slags spill hun dreiv med, men jeg gikk fem på. Jeg lot meg psyke ut, og tenkte at hun var mye flinkere enn meg. Det syntes jeg var sykt kjipt, sier Mari.

Kjærlighetserklæringer

Mari legger ikke skjul på at det var nedtur å måtte forlate Farmen, og reise tilbake til det vanlige liv i Oslo. Selv om det ble et kort opphold, rakk hun å gjøre seg bemerket hos den norske TV-seer.

– Det har vært god trøkk på Facebook. Rett etter første episode så rant det inn med venneforespørsler, og det var bare gutter. De kaller meg Farmen-Mari, og lurer på om vi skulle ta en date. Det er morsomt med litt oppmerksomhet, sier Mari, som også bekrefter at hun fortsatt er singel.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.