SENKVELD: Thomas Numme og Harald Rønneberg underholder på scenen i Grieghallen i Bergen under TV 2s 20 års jubileum i 2012. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / TV 2
SENKVELD: Thomas Numme og Harald Rønneberg underholder på scenen i Grieghallen i Bergen under TV 2s 20 års jubileum i 2012. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / TV 2

Senkveld skal på norgesturné – du bestemmer hvor de drar!

Skriv og fortell hvorfor Thomas og Harald skal besøke nettopp DITT hjemsted.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tolv år har Thomas Numme og Harald Rønneberg ledet Senkveld fra sofaen i TV-studioet i Nydalen i Oslo. Men nå har de to programlederne lyst til å reise ut i landet for å møte sine seere – der de bor.

Senkveld ut på veien

I januar tar Senkveld med seg både studio og gjester ut på Norges-turné. Dette er noe de lenge har hatt lyst til, innrømmer Rønneberg til TV 2:

– Vi har snakket lenge om at det hadde vært gøy å ta med Senkveld ut på veien, og nå fant vi ut at det var på tide, forteller Harald.

DU bestemmer hvor

Men HVOR turnéen skal gå vet programlederne fortsatt ikke, fortelle Numme.

– Det har vi faktisk lyst at seerne våre skal få lov til å bestemme selv, forklarer Thomas.

Må har litt plass

Nå inviterer de seerne til å komme med forslag og fortelle hvorfor Senkveld skal komme på besøk til nettopp deres hjemsted. Her skal de også lage innslag og møte innbyggerne.

– Skal dere dra hjem til folk privat?

– Nei, vi vil besøke hjemstedet. Altså, det må være et egnet sted der det er plass til både publikum, gjester, artister og fest. Og vær gjerne litt kreativ når du inviterer oss – vi skal se gjennom alt, lover Thomas Numme.

Senkveld – dit du bor!

Rønneberg oppfordrer alle, uansett hvor i Norge de bor, til å fylle inn feltene nedenfor:

– Hvorfor skal vi lage fest i byen eller bygden din – det er DET vi har mest lyst til å få svar på, forteller Rønneberg entusiastisk.

Søk her

Så, har du plass til både Senkveld-studio, gjester og moro der du bor. Fortell om det i feltet nedenfor – og kanskje blir det nettopp i byen eller bygda der du bor at Senkveld dukker opp og lager fest og moro.

Senkveld ser du hver fredag kl 22.15 på TV 2