Jakten-frierne jubler over Kjartans utfordring – men tør de?

– Jeg ble skikkelig satt ut!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jakten på kjærligheten-bonden Kjartan Bergsvåg (36) har en uventet utfordring til sine fire gjenværende friere – Margrethe Bøe, Tina Elisabeth Strandrud, Rachel Tvedt og Anne Elisabet Berg – i episoden som sendes på TV 2 klokken 20.00 i kveld.

Etter ivrig gjetting fra jentene om hva dagens aktivitet vil innebære, blir stemning høy når Kjartan avslører at de skal i vindtunnel. En vindtunnel er for øvrig en slags fallskjermsimulator hvor kraftig lufttrykk fra gulvet gjør at man svever.

Kjartan ser på dette som en morsom aktivitet, samtidig som han får et innblikk i hvordan jentene reagerer på litt vågale utfordringer.

– Når vi er i vindtunnelen får jeg se om jentene tar utfordringen. Jeg får også sett om vi har det moro. Det er jo veldig viktig å ha det moro, sier Kjartan i programmet.

Se Kjartan og frierne i vindtunnelen øverst i artikkelen!

– Jeg ble skikkelig satt ut

Anne Elisabet var den siste av frierne som gikk inn inn i vindtunnelen, og legger ikke skjul på at hun var veldig nervøs.

– Jeg ble overrasket over hvor nervøs jeg ble av å se på de andre jentene, fordi jeg trodde ikke det skulle være så big deal. Men jeg ble skikkelig satt ut! Da instruktøren begynte å spinne meg rundt, tenkte jeg «nå dør jeg!», sier Anne Elisabet.

Til tross for at Anne Elisabet var nervøs, setter Kjartan stor pris på at humøret hennes aldri lot seg prege av det.

– Selv om man er redd og nervøs og sånn, så er det bra å være positiv, og det synes jeg absolutt Anne Elisabet er, forteller Kjartan.

  • Jakten på kjærligheten sendes på TV 2 mandag klokken 20.00.