Høgli grisetaklet i dansk derby – Solbakken frykter brudd i ryggen

– Han kommer i 200 kilometer i timen og sparker ham ned!

Tom Høgli ble grisetaklet i oppgjøret mot Brøndby. Nå fryktes det alvorlig skade for den norske landslagsbacken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Brøndby (NTB): Tom Høgli ble alvorlig skadd etter bare fire minutter da FC København møtte Brøndby søndag. Ifølge Ekstra Bladet opplyste manager Ståle Solbakken at det kan dreie seg om et brudd i ryggen.

Landslagsbacken ble taklet stygt av Brøndbys Ronnie Schwartz. Høgli fikk behandling, men maktet ikke å fortsette å spille. Etter åtte minutter ble han byttet ut av Solbakken.

Den norske treneren var forbannet på dommeren etter 0-1-tapet og mente Schwartz' takling burde gitt rødt kort.

– Han kommer i 200 kilometer i timen og sparker Høgli ned når ballen allerede er borte. Hva er det da som er rødt kort, sa Solbakken ifølge Ekstra Bladet.

Kampens eneste mål kom etter 78 minutter da Brøndby-forsvarer Martin Albrechtsen headet inn 1-0.

Brøndbys trener Thomas Frank har vært presset etter den svake sesongstarten. Før seieren mot FCK hadde klubben kun to seirer på ni kamper. (©NTB)