Dette er kampen ingen av managerne har råd til å tape

Stort press på Steve McClaren og José Mourinho lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Newcastle-Chelsea lørdag 18.30 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Lørdag møtes Newcastle og Chelsea på St. James' Park, i det som er en viktig kamp for begge lag.

The Magpies står med kun en seier på de siste 17 kampene, og det begynner å brenne under føttene på Steve McClaren.

José Mourinhos Chelsea har som kjent også fått en relativt svak start på sesongen, selv om de tre siste kampene i liga og cup har endt med seier.

Helgens kamp kan dermed bli betydningsfull for begge lags managere, som faktisk begge har statistikken mot seg.

Ingen i England scorer færre enn Newcastle – St. James' er Mourinhos mareritt
Newcastle står med kun tre mål denne sesongen, noe som gjør de til det færrest-scorende i hele det engelske ligasystemet. Samtlige andre 91 lag har scoret flere.

Men også Chelsea har tallene mot seg, for de blås statistikk på St. James' Park er nemlig ikke mye å skryte av. Ti av de siste 21 bortekampene deres der er tapt, inkludert de tre siste.

Heller ikke i vanligvis så seiersvante José Mourinhos perioder har Chelsea gjort det godt i Newcastles storstue, med kun to poeng og ingen triumfer på fem forsøk. Tar vi med at Chelsea allerede denne sesongen står med like mange ligatap som hele forrige sesong, skjønner vi at presset er stort forut for lørdagens oppgjør.

PS! Forrige sesongs toppscorer i Newcastle, Papiss Cisse, står med fattige ett mål på sesongens seks første kampe. Det samme har The Blues' Diego Costa, som er ute med suspensjon etter kontroversene med Arsenals Gabriel.