Brudd i ryggen for Firmino

Skademarerittet fortsetter for Brendan Rodgers og Liverpool. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool må klare seg uten Dejan Lovren, Christian Benteke og Roberto Firmino i lørdagens møte med Aston Villa på Anfield. 

– Alle tre er skadet. Christian vil være ute en liten stund. Unge Firmino landet forkjært mot Carlisle og vi skal ta nye bilder av ryggen hans, men han har trolig brukket et bein i ryggen. Så vi får se hvordan det går med han i løpet av de neste ukene, bekreftet Brendan Rodgers på fredagens pressekonferanse. 

Se fredagens pressekonferanse i videovinduet øverst i saken. 

Fra før av er kaptein Jordan Henderson ute seks til åtte uker med et brudd i høyrefoten.

Føler presset
Rodgers innrømmer at de svake resultatene gjør at han føler på presset.  

– Presset er enormt, men jeg omfavner utfordringen. Jeg har forståelse for at vi trenger resultater. Én seier, så er vi tilbake rundt topp fire, fortsatte Liverpool-manageren. 

Liverpool ligger på 13. plass på tabellen med åtte poeng på seks kamper. Og etter ekstraomganger mot lille Carlisle i ligacupen, har ryktene om hans framtid på Anfield begynt å svirre. Store navn som Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp har blitt nevnt. 

– Det kommer alltid til å være rykter og spekulasjoner når man er i en så stor klubb som dette. Spesielt når man ikke vinner blir sånne ting intensivert. Minst ti managere har vært linket til klubben etter at jeg ble manager her, sa han videre.  

– Jeg har regelmessig kontakt med eierne og har et sterkt forhold til dem. Uansett hvor lenge jeg blir her, kommer jeg til å ha stor respekt for dem, fortsatte han.

Velger Rodgers samme formasjon som mot Norwich, kan det fort ligge an til formspilleren og Danny Ings og Daniel Sturridge på topp for Liverpool.