Se – BMW-verstingen har vært en tur i Litauen!

Og da ser den plutselig slik ut! 

En akterende som får selv et containerskip til å se lite og puslete ut.
En akterende som får selv et containerskip til å se lite og puslete ut.

Man kan si mye om monster-SUVen BMW X6, men designpriser er den ikke akkurat blitt nedlesset med. Tvert imot, fikk den mye pes for linjene da den kom. En stygg X5 med taklinje som gjør at baksetefolket stanger i hodet, var kommentaren fra mange. 

Men hvem lo sist? Jo, BMW. Bilen har solgt overraskende godt, noe som kanskje vitner om at designet var litt forut for sin tid. I Europa ligger X6 i skrivende stund på syvendeplassen over de bestselgende bilene i segmentet "Stor Premium-SUV/Crossover".  Og aller morsomst for BMW er det no, at suksessen til X6 har fremtvunget en kopi fra Mercedes kalt GLE Coupe. 

Her får Tesla enda en tøff utfordrer

Smakfulle saker fra Litauen

Men siden X6 har solgt godt, er det mange av den på veiene. Så hvis du ønsker at din X6 skal se litt unik ut, kan du ta turen til Litauen hvor AG Excalibur holder til. Firmaet har gjort seg bemerket tidligere med et par bygg med tildels groteske bodykit, og felger så store at enhver rap-stjerne blir våt langt nedi saggebuksene.

I Frankfurt tok firmaet med seg sin AG Alligator, som er en BMW X6 med widebody-kit og litt ekstra bling. Bodykitet gjør bilen 10 cm bredere foran, og 15 cm bredere bak, mens selve fronten er forlenget med 20 cm. Det medfører et kolossalt uttrykk, med et frontparti like voldsomt som dyret bilen er oppkalt etter.

Nå blir bestselgeren ny

For å poengtere den gode smak, ruller Alligator på 26-toms felger, mens interiørets smakfulle skinn er inspirert av Alligator-hud. Selve "designet" av bilen krediteres Gleb Shcheglov fra Bulgaria. 

Hva mener folket? Så smakløst som det kan bli? Eller så vulgært at det blir kult? Si din mening i kommentarfeltet under:

Hva synes du om denne, stygg eller råtøff?