Nye søk etter antatt drept mann i Tromsø

Politiet i Tromsø har startet nye søk etter den antatt drepte Stein Håvard Larsen (45).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 49 år gammel mann er tiltalt for to drap i Tromsø i september i fjor. En av de to politiet mener ble drept, Stein Håvard Larsen (45), er fortsatt ikke funnet.

Politiet har tidligere gjennomført flere søk etter Larsen på Kvaløya uten hell. Tirsdag ble det iverksatt søk på Langnes, på nedsiden av flyplassen, skriver nettstedet itromso. Søket fortsatte onsdag.

– Vi gjør alt vi kan for å finne han som er savnet. Nå gjennomfører vi søk i det området som vi tidligere har søkt, men også i nye områder. Langnes er det nye området vi tar for oss nå, sier politioverbetjent og sjef for etterforskningsseksjonen, Yngve Myrvoll.

Forrige uke tok Riksadvokaten ut tiltale mot en 49 år gammel mann for drapene på Larsen og Hermod Magne Steinsund (48) på Kvaløysletta i Tromsø. Steinsund ble funnet skutt og drept i sin bolig, mens Larsen sist ble sett utenfor et apotek på Kvaløysletta 6. september i fjor. Den tiltalte nekter å ha noe med drapene å gjøre.

NRK skriver at påtalemyndigheten kommer til å kreve 21 års forvaring når rettssaken skal opp for Nord-Troms tingrett. (©NTB)