Lewandowski scoret fem mål på ni minutter

Bayern München-spissen med en vanvittig prestasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bayern München-Wolfsburg 5-1

Robert Lewandowski - WOW! 

I løpet av magiske åtte minutter og 59 sekunder tirsdag kveld sørget den polske Bayern München-spissen for å sende sjokkbølger gjennom en samlet fotballverden. Lewandowski leverte smått utrolige fem scoringer på den korte perioden – en vanvittig prestasjon mot et vanligvis solid Wolfsburg-lag.

Lewandowski kom inn på stillingen 1-0 til Wolfsburg etter hvilen. Deretter tok han saken i egne hender og satte fem mål i nettet. Den siste en volleyperle fra distanse som fikk trener Pep Guardiola til å måpe på sidelinjen.

Lewandowski scoret målene i det 51., 52., 55., 57. og 60. minutt. Med fem fulltreffer skriver 27 år gamle Lewandowski seg inn i historiebøkene med stor skrift. Ingen har scoret fem mål raskere enn Lewandowski i Bundesliga-historien. Det melder Infostrada.

Se alle fem scoringene øverst på siden! (Video fra Eurosport Norge)

Fem scoringer på åtte minutter og 59 sekunder er også det raskeste gjennom tidene i de fire store europeiske ligaene (England, Italia, Spania og Tyskland).

Forrige spiller som scoret fem mål i samme kamp i Bundesliga var Dieter Hoeness. Han scoret fem mål på 22 minutter for Bayern München mot Eintracht Braunschweig i 1984.

Daniel Caligiuri sto for kampens eneste mål for Wolfsburg, men det snakker ingen om i gatene i München. Der skåles det for Lewandowskis utrolige prestasjon.