Er Øystein Hetland (25) årets Farmen-kjekkas?

25-åringen blir hvert fall lagt merke til av jentene på gården. Men selv skal Øystein gjøre sitt beste for å ikke flørte på TV. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld er det premiere på en ny sesong av Farmen, og vi skal endelig få se hvordan årets 14 deltakere klarer seg på Løntjernbråten gård i Eidsvoll.

Lillebroren til Aleksander Hetland

Øystein Hetland (25) fra Bærum, har nylig flyttet tilbake til Norge etter fire år i USA. Der studerte han sosiologi, og som sin storebror, proffsvømmeren Aleksander Hetland, drev han med svømming på topp nasjonalt nivå.

– Men jeg har lagt opp svømmingen. Nå har jeg lyst til å begynne å jobbe og komme meg videre i livet, forteller Øystein til TV 2.

Årets kjekkas?

Nå gleder Øystein seg til utfordringene på Farmen, og det er ingen tvil om at den tidligere svømmeren blir lagt merke til av årets Farmen-jenter.

– Øystein var veldig kjekk, ler Charlotte Jacobsen (21) og legger til: Det virker som en bra gjeng, både med jenter og gutter.

Men selv om Øystein er singel, er han ikke klar for å få seg kjæreste på gården.

– Jeg skal gjøre mitt beste for å ikke møte noen på gården. Det blir for dumt å ha en flørt på TV, fortalte Øystein til TV 2 før innspillingen startet.

– Hun kan være søt

Selv om han er negativ til en flørt, så innrømmer han at det bare er hyggelig om det skulle være noen søte jenter på Farmen. 

Når det kommer til hva han ser etter hos en partner, har han ingen oppskrift han følger slavisk.

– Hun kan være søt, hyggelig, snill – det kan være alt mulig. Jeg går ikke for kun én type dame, tilføyer han.

Vil savne hunden

Øystein gleder seg til å leve et liv 100 år tilbake i tid, men legger ikke skjul på at det blir tungt å være borte fra hunden Bella.

– Ellers blir det rart å ikke ha noe kontakt med folk utenfor. Også blir det selvfølgelig rart å ikke ha teknologi eller mobil tilgjengelig.

– Hva blir din taktikk?

– Jeg skal prøve å ikke gå inn i så mange konflikter, og ikke ende midt opp i dramaet, men heller dempe det ned. Jeg skal være kompis mot alle, i tillegg til å jobbe hardt og få ting gjort, avslutter han.

Farmen ser du på TV 2 mandag, onsdag og søndag kl. 21.40.