Sigrid Bonde Tusvik (35) er gravid: – Jeg skal føde på Snapchat! 

Sigrid Bonde Tusvik spratt nyheten i sitt eget TV-program – hun skal bli tobarnsmor!

Sigrid Bonde (35) traff ektemannen på TV, forlovet seg på TV og født på TV – kanskje ikke så rart at hun valgte å avsløre nyheten i sitt eget TV-program – hun skal bli tobarnsmor.

Tønne avslørte nyheten

Men det var Lisa Tønne som røpet nyheten først:

– Sigrid er gravid, utbrøt Tønne midt i en samtale med gjesteprogramleder Mini Jacobsen. Nyheten ble tatt i mot med kjempeapplaus av publikum i studio.

AVSLØRTE VENNINNEN: Her avslører Lisa Tønne at hennes makker er gravid med barn nummer to. Foto: TV 2
AVSLØRTE VENNINNEN: Her avslører Lisa Tønne at hennes makker er gravid med barn nummer to. Foto: TV 2

Termin i mars

Tusvik bekreftet dette selv i programmet som ble spilt inn onsdag kveld. Terminen er i slutten av mars, men Sigrid vet fortsatt ikke om hun venter gutt eller jente. Fra før har hun datteren Jenny (2) med ektemannen Martin Jøndahl (35).

TUSVIK OG TØNNE: Gjesteprogramleder Mini Jacobsen, Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne i studio under innspilling av premieren på Tusvik og Tønne Talkshow.  Foto: Geir Egil Skog/TV 2
TUSVIK OG TØNNE: Gjesteprogramleder Mini Jacobsen, Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne i studio under innspilling av premieren på Tusvik og Tønne Talkshow.  Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Ville fortelle det selv

Da TV 2 møtte Tusvik etter innspillingen av Tusvik & Tønne Talkshow, forklarte hun hvorfor hun ønsket å avsløre nyheten i sitt eget TV-show:

– Vi tenkte at vi uansett måtte fortelle om dette, og da var det gøyere å si det i sitt eget TV-program og tulle om det videre, enn at Se og Hør eller God kveld Norge sa det først, og så fikk man ikke tulla mer med det selv, forklarer hun til TV 2.

Er blitt advart av Tønne

– Hvordan blir det å være tobarnsmor, tror du?

– Lisa Tønne har fortalt meg at det blir mye, mye, mye mer hektisk og at man må forberede seg på et helvetes kjør. Men naiv som jeg er så tenker jeg at dette skal gå fint, det finnes mange andre som er både tre- og firebarnsmødre, så dette skal gå bra, sier Sigrid til TV 2.

Dårlig betalt for gravid-nyheter

Tusvik fleipet også i programmet om at hun vurderte å selge nyheten til kjendispressen.

– Hvorfor ombestemte du deg?

– Nå får vi ikke så godt betalt lenger for disse gravidnyhetene, så da var det verdt å gjøre det gratis på TV 2, fleiper komikeren.

Fødte foran TV-kameraene

Da Sigrid fødte sin første datter Jenny var det foran kamera i TV-serien «Sigrid blir mamma» i 2013. Nå har komikeren hun fått øynene for andre medier 

– Jeg skal føde på Snapchat! Jeg tror ikke det blir så spennende å føde en gang til på TV, avslutter den gravide programlederen og forsvinner med blomsterbuketten i favnen etter innspillingen av premiere-showet.

Tusvik & Tønne Talkshow har premiere torsdag kl 21.40 på TV.