COMEBACK:  Magne Furuholmen, Morten Harket og Pal Waaktaar gjør nå comeback og har sluppet et nytt album. FOTO: YUI MOK /
COMEBACK:  Magne Furuholmen, Morten Harket og Pal Waaktaar gjør nå comeback og har sluppet et nytt album. FOTO: YUI MOK /

A-ha inviterer de 500 første til eksklusiv intimkonsert

A-ha har akkurat sluppet sin siste skive, og møter du opp for å få den signert blir du også invitert på intimkonsert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

A-ha har igjen slått seg sammen som gruppe, og er i disse dager klar med det nye albumet Cast In Steel.

Gruppa står foran en lang turné til både Brasil, Argentina, Russland, Latvia, Tyskland og flere andre steder i Europa. Selv om ingen konserter per i dag har blitt satt opp i Norge, vil nå et knippe fans få sjansen til å oppleve gruppen live i Drammen.

Signering og gratisbilletter

Er du ivrig a-ha fans, har du nå muligheten til både å få deres siste skive signert av Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy i tillegg til å kapre en av de få billettene til en intimkonsert for venner og familie.

For er du en av de 500 første som stiller deg i kø på Platekompaniet i Oslo City, så vil du ikke bare få et møte med den legendariske gruppa, du får også navnet ditt på gjestelisten til deres siste generalprøve før den store konserten Rock in Rio.

«Fans kan stille seg i kø på utsiden av butikken i tredje etasje i shoppingsenteret før signeringen. Hver person kan kun få én ting signert på grunn av tidsbegrensning.» skriver bandet på sin egen hjemmeside.

Konsert i Drammen

Bandet har i det siste gjennomført konsert-gjennomganger på Union Scene i Drammen, og det er også her at intimkonserten vil finne sted onsdag 9. september.

«Gjester til dette eksklusive eventet vil inkludere fans invitert via a-ha.com, via signeringen på Platekompaniet, i tillegg til familie og venner av bandet», skriver de på A-ha.com.

Forventer mye folk

Produktsjef for musikk i Platekompaniet Oslo City, Lloyd Hektoen, sier til TV 2 at de venter fans fra flere andre land når signeringen går av stabelen.

– Vi forventer et stort oppmøte av fans, og har fått henvendelser fra både England, Tyskland og USA. Det kommer folk ens ærend fra utlandet for å få med seg signeringen, sier han til TV 2.

Han er glad a-ha nå stiller opp for fansen i Norge.

– Vi er veldig stolte over å ha fått til dette. Det er veldig gøy. De er jo Norges største popstjerner, så det er veldig gøy at de nå kommer for å signere plater hos oss. 

– Når senteret åpner i morgen klokken 07.30, vil det allerede være markert hvor køen skal starte utenfor Platekompaniet i Oslo Citys tredje etasje. Det vil bli gitt informasjon om køståingen ved hovedinngangen i morgen tidlig, sier Platekompaniets sjef.