Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under innspillingen av «Paradise Hotel» i Mexico i vinter ble Triana Iglesias fraktet til sykehus i all hast, meldte Dagbladet.

– Veldig skummelt

Nå forteller Triana hva som var årsaken. Hun fikk anafylaksi som er et allergisk sjokk. Det er akutt og kan være livstruende.

– Du hovner opp og blir veldig oppblåst i ansiktet. Du blir litt lam i hendene. Så hovner du opp i tunga og så klarer du ikke å puste. Det er veldig skummelt for de som er sammen med deg fordi det ser ut som du har fått slag, forklarer Triana Iglesias til God kveld Norge.

Triana klarte ikke å komme tilbake til opptaket, og parseremonien i «Paradise Hotel» ble ledet av tre tidligere deltakere, Kristian René Johansen, Ann Marielle Lipinska og Louis Furnes.

– Hyperallergisk

Triana synes ikke at situasjonen var dramatisk.

– Jeg er hyperallergisk. Hvis jeg får en allergisk reaksjon, blir jeg veldig syk. Så jeg fikk en allergisk reaksjon og måtte innom sykehuset. Det er ikke verre enn at du får allergisk medisin som er litt sterkere enn det du får i tabletter, sier programlederen.

Fordi Triana Iglesias kan få allergisk sjokk har hun fått en EpiPen av legen. Den inneholder en dose adrenalin som man sprøyter inn i kroppen. Den hadde hun ikke under innspillingen av Paradise Hotel.

– Litt dumt at jeg ikke har med EpiPen'en min overalt, sier Triana.

Men etter at man har satt sprøyten bør man uansett observeres på sykehus i 12-24 timer fordi det allergiske sjokket kan bli verre når adrenalinet går ut av kroppen.

– Veldig redd

Dette er ikke første gang Triana får en allergisk sjokk under TV-innspilling. Da hun skulle rense krabber i «Praksisjobben» på Viasat 4 i 2008 fikk hun også et allergisk sjokk og ble fraktet til sykehus.

– Det var litt alvorlig, og jeg var veldig redd. Jeg gråt fordi jeg var så redd. Det var litt synd på meg da, sa Triana til TVNorge-programmet «Spotlight» den gangen.