Farmen-André: – Jeg kommer til å sabotere, og skal blø for finaleplass

Den ferske Farmen-deltakeren skyr ingen midler for å nå årets finale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

André Fredriksson (50) fra Sykkylven på Sunnmøre er en av 14 deltakere som skal være med og kjempe kampen for tilværelsen i årets Farmen.

Bli bedre kjent med alle 14 deltakere her.

Torgselgeren er mer motivert enn noensinne for å gå av med årets seier. Han har strategi og taktikk klar på forhånd, for hvordan han skal nå målet.

– Hvis det er en sterk person der inne, så må han ut. Da må man slåss. Jeg må sabotere når en person har fått for mange kniver, for jeg har ikke tenkt å gå inn i en finale mot en med stort forsprang. Jeg ryker heller ut før finalen, for å blø for min egen finaleplass. Det koster meg ingenting å dolke noen andre i ryggen, forteller han bastant.

– Stoler ikke på en kjeft

Den storkjeftede 50-åringen ble meldt på av samboeren, nettopp fordi han påstår at han skal vinne. Han innrømmer at han ikke vil være til å stole på inne på Farmen, og han har heller ikke tenkt å stole på noen av de andre.

– Jeg har bestemt meg for å ikke stole på en kjeft. Jeg er her kun for å vinne, og da kan man ikke stole på de andre. Får man sjansen så er man en slimål - det er man nødt til å være, sier han.

– Kan virke truende

Han er fullt klar over at han har en noe fiendtlig tilnærming, og frykter at de andre deltakerne vil ha ham ut med en gang.

– Jeg har lett for å være knallhard mot personer når jeg ser at det ikke går. Jeg har en spesiell måte å prate på, og kan virke kjeftete og truende når jeg snakker. Kommer jeg meg gjennom de to første ukene, så tror jeg dette skal gå bra. Det er de jeg frykter mest, før de andre lærer seg å kjenne meg og ser hvilken ressursperson jeg kan være.

Farmen ser du på TV 2 mandag 21. september kl. 21.40.

Se de aller første bildene fra årets sesong her: