Linn Skåber om sexscenene:
– Det var praktisk og teknisk

Linn Skåber (45) spiller luksusprostituert i filmen «Wendyeffekten». Hun hadde de heftigste scenene med bestekompisen Nils Jørgen Kalstad (36).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I den kommende filmen «Wendyeffekten» spiller Linn Skåber (45) hovedrollen som den luksusprostituerte Wendy.

Komedien utspiller seg i drabantbyen Bøler i Oslo, og den skildrer gangstermiljøet i byen.

Se reportasje med hovedrolleinnehaver Linn Skåber i toppen av saken. 

– Sex-scenene var praktiske

Linn Skåber har liten erfaring med å spille prostituert, men kastet seg ut i rollen med stor iver og glede. I de heftigste sexsscenene spiller hun mot bestekompisen Nils Jørgen Kaalstad (36).

– Jeg synes alle roller jeg får er en takknemlig jobb, for da får jeg mulighet til å gå inn i andre menneskers sinn. Det var ikke det vanskeligste jeg har gjort, men det var interessant. Sex-scenene jeg spilte inn var praktiske og tekniske, og jeg spiller mot Jøgge som er en god venn, så vi har en praktisk inngang til det, sier Skåber til TV 2.

Kliner med Morten Ramm

I filmen spiller Skåber også mot Morten Ramm (37). Han innehar rollen som en ambisiøs etterforsker fra Økokrim.

– Hvordan var det å kline med Morten Ramm?

– Det følte jeg var litt eksklusivt, fordi jeg har ikke sett han kline med noen andre. Han har veldig store lepper og skjeve tenner. Det var helt topp, sier Skåber.

Stjernespekket

Wendyeffekten, som har kinopremiere 11. september, er en stjernespekket komedie.

I tillegg til Skåber, Ramm og Kaalstad, har også Christian Skolmen, Jon Øigarden, Kristofer Hivju, Bjarte Tjøstheim, Kåre Conradi, Hege Schøyen og Mariann Hole en rolle i filmen.

Filmen er regissert av Ole Endresen, som står bak filmene Jakten på Berlusconi og Kong Curling. Han har også regissert TV-serier som Lillyhammer, NAV, Ut i vår hage og Etaten