Helland melder forfall til Bulgaria-kampen

Mer dårlig nytt for Per-Mathias Høgmo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rosenborg-duoen Pål André Helland og Ole Selnæs har meldt forfall til landskampen mot Bulgaria. Det bekrefter RBK på sin hjemmeside. Helland har slitt med en skade i hoften den siste tiden, mens Selnæs fikk seg en skikkelig hodesmell mot Steaua Bucuresti. 

– Jeg har ikke noe på landslaget å gjøre slik hoften er nå. Jeg har kanskje vært 60 prosent de to siste kampene, og klarer ikke å spurte, sier Helland.

Han kunne gitt Rosenborg tre poeng borte mot Tromsø søndag kveld, men bommet fra straffemerket på stillingen 1-1 tre minutter før slutt.

Se straffebommen i videovinduet øverst!

Helland skulle egentlig reise rett til Oslo fra Tromsø mandag formiddag, men blir nå med laget hjem til Trondheim i stedet.

– Vi har blitt enig om at vi skal se det an, og blir hoften bedre kan det være jeg slutter meg til troppen etter Bulgaria-kampen, sier Helland.

Fra før har Adama Diomande og Joshua King meldt forfall til Bulgaria-kampen.

Det er dårlige nyheter for Per-Mathias Høgmo, som nå må se seg om etter andre alternativer på spissplass i den viktige EM-kvalifiseringsuken. Jo Inge Berget og Alexander Søderlund er Norges spissalternativer. Norge møter Bulgaria borte førstkommende torsdag. Søndag venter Kroatia på Ullevaal.