SUKSESSERIE: Sex og Singelliv vant Golden Globe for beste TV-komedie i 2000. F.v. Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Chris Noth, Kim Cattrall og Cynthia Nixon. FOTO: VINCE BUCCI /NTB SCANPIX
SUKSESSERIE: Sex og Singelliv vant Golden Globe for beste TV-komedie i 2000. F.v. Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Chris Noth, Kim Cattrall og Cynthia Nixon. FOTO: VINCE BUCCI /NTB SCANPIX

Sarah Jessica Parker ville egentlig ikke være med i Sex og Singelliv

Sarah Jessica Parker (50) prøvde å avslutte sin kontrakt etter at første episode av TV-serien var spilt inn. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sarah Jessica Parker (50) gjorde stor suksess som New York-jenta Carrie Bradshaw i TV-serien Sex og Singelliv på slutten av 90-tallet. 

Denne uken ble det kjent at Parker egentlig prøvde å avslutte sitt engasjement med TV-serien etter at den første episoden var spilt inn.

Årsaken skal være at hun ikke ville jobbe med en TV-serie, fordi det ga henne liten frihet til å gjøre andre prosjekter, skriver People

HBO overtalte henne til å bli

Dette ble kjent etter at skuespilleren Seth Rudetsky skrev et innlegg i det amerikanske teatermagasinet Playbill, som han ga tittelen «Finn ut hvorfor Sarah Jessica Parker ikke ville være med i Sex og Singelliv».

– Hun prøvde å avslutte prosjektet på ulike måter. Hun sa blant annet til HBO at hun kunne filme tre prosjekter gratis, dersom de avsluttet kontrakten hennes, skriver han.

Sex og singelliv ble produsert av TV-nettverket HBO, og ifølge Rudetsky var det nettverket som til slutt klart å overtale Parker.

– De overtalte henne til å bli, og nå angrer hun ikke, skriver han videre. 

Hinter om en tredje film

I innlegget avsløres det også at det muligens vil komme et nytt prosjekt som involverer alle kvinnene fra serien. 

I tillegg til Parker, var Kim Cattrall (59), Kristin Davis (50) og Cynthia Nixon (49) en del av venninnegjengen i New York. 

Etter at serien ble avsluttet i 2004, har det blitt utgitt to filmer om Sex og Singelliv-gjengen; Den første ble utgitt i 2008, mens den siste kom i 2010. 

I fjor skrev Parker og Davis flere Twitter-meldinger som hintet om en tredje film.