Start med sju strake tap i Tippeligaen

Starts tapsrekke i Tippeligaen fortsetter.

Start-Haugesund 1-3

Haugesund vant 3-1 borte mot Start søndag og har nå åtte poengs luke til lagene under streken. For Start fortsetter tapsrekken i eliteserien.

– Det var en viktig kamp, og vi spiller bra i første omgang. Da er vi tøffe i trynet, sa en fornøyd Haugesund-trener Jostein Grindhaug til C More etter kampen.

Ni minutter ut i oppgjøret fant Daniel Bamberg lagkamerat Kristoffer Haraldseid foran mål, og kantspilleren kunne enkelt sette ballen bak Start-keeper Håkon Opdal til 1-0.

Hjemmelaget slet i starten på kampen, men tok seg opp da det nærmet seg pause. Blant annet kom Espen Hoff til en god avslutning som FKH-keeper Per Kristian Bråtveit fikk kastet seg ned og reddet.

Etter pause var Hoff igjen involvert i en stor Start-sjanse i det kantspilleren la inn foran mål. Der sto Lars Jørgen Salvesen, som upresset avsluttet over mål fra kloss hold etter 64 minutter. To minutter senere kontret Haugesund inn 2-0-målet til tross for Start-press.

2-0 kom da Simon Diedhiou ble spilt fri av Daniel Bamberg. Alene med Opdal plasserte senegaleseren ballen i det lengste hjørnet.

Christian Gytkjær la på til 3-0, før Gudmundur Kristjánsson scoret sørlendingenes trøstemål minuttet før slutt. (©NTB)