Sandra Lyng Haugen om bruddet: – Han såret meg veldig

Sandra Lyng Haugen (28) snakker for første gang ut om bruddet med Martin Bjercke (26).

I fjor delte Sandra Lyng(28) og Martin Bjercke(26) sitt kjærlighetsliv i TV-serien Sandra Usensurert på TV 2 Bliss. Men tidligere i år tok forholdet slutt, etter bare ett og et halvt år som kjærester.

Siden bruddet i mars, har Sandra vært taus, men til God kveld Norge forteller hun nå åpent om det vonde bruddet.

– Da det ble slutt mellom meg og Martin ble jeg veldig såra, det må jeg være ærlig å si. Han skuffet meg veldig, så det var kjipt, forteller en tydelig preget Sandra Lyng til God kveld Norge

Se hele reportasjen i God kveld Norge lørdag 29. august kl. 2215 på TV 2.

Sammen på rød løper

Artistene Sandra Lyng Haugen og kjæresten Martin Bjercke på den røde løperen før Spellemannsprisen 2013.  Foto: Carina Johansen/NTB Scanpix
Artistene Sandra Lyng Haugen og kjæresten Martin Bjercke på den røde løperen før Spellemannsprisen 2013.  Foto: Carina Johansen/NTB Scanpix

Sandra og Martin viste seg sammen for første gang på den røde løperen på vei inn til Amandaprisutdelingen i januar i fjor. Da var de to nyforelsket og positive til at de ville måtte leve i et avstandsforhold.

– Det var riktig fra første øyeblikk. Vi har det veldig fint sammen, sa Martin den gangen og la til; – Vi er så heldige at vi har slike jobber hvor vi kan reise og være sammen litt over alt. Vi har en god forståelse for hverandres yrker og skjønner at det er viktig.

Vil ikke utdype grunnen

Sandra vil ikke utdype hvorfor det ble slutt, men legger ikke skjul på at dette har vært vondt.

– Det er det som er med kjærlighet, det kan være det beste du kan oppleve og det kan også være det verste. Med oss gikk det dessverre ikke og ja...han såret meg, det gjorde han, sier hun..

Og avstandsforholdet, med Martin i Los Angeles og hun i Norge, gjorde ikke forholdet sterkere.

– Vi bodde sammen det første året og det funket veldig fint. Men når man skal bo på andre siden av verden og kun holde samtaler gjennom telefon og skype, det blir ikke det samme. 

Men hun innrømmer at det egentlig ikke var et problem for henne, men for han.

– Det funket ikke dårlig for meg, men det funket (ikke)...da jeg prøvde på det med den personen, sier hun litt kryptisk.

– Jeg er håpløs! 

Sandra legger ikke skjul på at hun drømmer om mann og barn, men innrømmer at hun er håpløs når det gjelder kjærlighet og forelskelser.

– Jeg har egentlig alltid vært i et forhold. Og så gir jeg alt og går inn for fullt og tenker at det her skal gå. Det her skal være faren til ungene mine. Jeg er så utrolig romantiker litt til det krysser til det patetiske, sier hun.

– Så blir jeg så skuffet og lei meg når det ikke går. Jeg er jo helt håpløs på det her kjærlighetsgreiene...herregud. Jeg faller lett og lever alltid med den drømmen om å finne en bra partner i livet som jeg kan få familie med, avslutter Sandra.

Se hele reportasjen med Sandra Lyng Haugen i God kveld Norge på lørdag kl. 2215