Palace rystet Chelsea på Stamford Bridge

Falcao utlignet og scoret sitt første for Chelsea, men et hardtkjempende Crystal Palace var ikke fornøyde med uavgjort.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea-Crystal Palace 1-2

Videosammendrag ser du øverst!

I det alle trodde at Radamel Falcao hadde reddet Chelsea fra total flause hjemme mot Crystal Palace, rystet bortelaget José Mourinho og co nok en gang.

Joel Ward stupte inn 2-1 til gjestene åtte minutter før slutt, flere scoringer ble det ikke, og dermed står Chelsea fortsatt bokført med bare én seier så langt i sesongen.

Mourinho: – Ikke et sjokk at vi taper
José Mourinho virker avbalansert i intervjusonen etter kampen, men legger ingen skjul på at han er skuffet – og vel så det – over å tape hjemme mot Palace.

– Det rettferdige resultatet ville vært uavgjort. Men det er bare å gratulere Crystal Palace, de spilte en kjempekamp, sier portugiseren.

– Vi skaper sjanser, men det er et par av spillerne som ikke henger med. Premier League er ikke enkelt, og det er vanskelig å ta poeng uansett hvem man møter. Se på Liverpool, som tapte hjemme mot West Ham. Og se på oss, legger han til.

Chelsea-manageren påstår at han ikke kommer til å legge mye krefter i å forsterke stallen før overgangsvinduet stenger til uken.

– Nei, en slik type manager er jeg ikke. Vi som er her må konsentrere oss om å bli bedre, og jeg må jobbe med de spillerne jeg har tilgjengelig. Det kommer ikke som et sjokk at vi taper, men det er selvsagt skuffende. Alt gikk i mot oss i dag, sier Mourinho.

Forholdsvis jevnspilt 1. omgang
Hjemmelaget hadde som ventet ballen mest innledningsvis, og den første halvtimen satt man egentlig bare å ventet på at Pedro og co skulle spille seg frem til kampens første store sjanse.

Men den var det imidlertid bortelaget som skulle stå for. Cabaye knallet til fra 12-13 meters hold, men Curtois var med på notene og fikk avverget Palace-scoring.

Selv om Chelsea hadde ballen mest, var den første omgangen forholdsvis jevnspilt. Chelsea skulle også få sin mulighet – eller rettere sagt sine muligheter til å score før pause, men verken Fàbregas, Diego Costa, Pedro eller Matic greide å sette sjansene sine i mål.

Mourinho tok grep etter Palace-scoringen
Etter at kampen hadde fortsatt i det samme sporet et stykke ut i 2. omgang, der Chelsea styrte det meste uten å imponere nevneverdig, var det bortelaget som skulle lykkes i å få hull på byllen.

Sako fikk ballen inne i Chelsea-feltet og etter først å ha bommet en gang, viste 27-åringen ingen nåde med Curtoius og satte inn 1-0 til Palace.

José Mourinho tok umiddelbart grep, og dirigerte heftig fra sidelinjen. Chelsea-manageren valgte også å bytte ut både Azpilicueta og Willian til fordel for henholdsvis Falcao og unge Kenedy.

Mourinhos offensive grep førte til at Chelsea ble svekket defensivt, noe som igjen førte til at det ble mer rom for Palace fremover på banen.

Palace svarte umiddelbart etter Falcaos utligning
Etter et par brente Palace-sjanser var det uansett hjemmelaget sin tur til å juble. Radamel Falcao stupheadet et Pedro-innlegg i mål, og dermed stor det 1-1 i London.

Men det var altså ikke over. Da det gjenstod åtte minutter var kampens første målscorer, Sako, igjen sentral da han la ballen ut til Joel Ward, som i likhet med Falcao headet inn 2-1 til bortelaget.

Flere scoringer ble det ikke, hvilket betyr at Chelsea og José Mourinho fortsatt bare står bokført med én seier så langt denne sesongen.

Slik startet lagene:
Chelsea: Courtois, Ivanovic, Zouma, Cahill, Azpilicueta, Fàbregas, Matic, Pedro, Willian, Hazard, Diego Costa.
Crystal Palace: McCarthy, Ward, Dann, Delaney, Souaré, Cabaye, McArthur, Zaha, Puncheon, Sako, Wickham.

Sjekk Premier League-tabellen på altomfotball.no!