Ballguttens feiring går verden rundt - nå er han klubbens største stjerne

- Jeg var bare nødt til å involvere meg, sier 12 år gamle Taylor Hunt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

WYCOMBE (TV 2): Wycombe Wanderers på nivå fire i England er ikke klubben som til daglig får mest oppmerksomhet.

Men denne uken har klubben blitt en snakkis verden over. Det takket være den 12 år gamle ballgutten Taylor Hunt.

Den lille gutten spiller selv på et av klubbens alderbestemte lag, og hadde forrige helg for første gang fått æren av å være ballgutt når hans store helter skulle i aksjon.

– Var nødt til å involvere meg

Men Wycombe så ut til å tape kampen helt frem til fem minutter på overtid da Aron Pierre stanget ballen i mål og reddet ett poeng. Da klarte ikke 12 år gamle Hunt å styre følelsene lenger. Den lille gutten sprang bort og kastet seg i armene til målscoreren og ble begravd i møljen av spillere.

– Det var i det siste minuttet av kampen, og vi hadde presset hele tiden. Da vi scoret var jeg nødt til å involvere meg. Jeg var nødt til å springe bort og bli med spillerne på feiringen, forteller 12-åringen når TV 2 snakker med han på klubbens slitte treningsanlegg en halvtime med tog utenfor London.

Pressesjefen i den lille klubben har plutselig fått mye å gjøre. Denne uken måtte han hente unggutten og hans foreldre hjem fra ferie for å arrangere en egen pressedag med klubbens nye helt. Spillerne, som er i gang med dagens økt på styrkerommet, flirer godt av den lille gutten som trasker rundt på treningsanlegget med pressen på slep.

En avbryter økten og kommer bort og spør om han kan få ta en selfie - noe som får 12-åringen til å rødme.

– Det har vært helt vilt. Telefonen er aldri stille. Alle snakker om denne Wycombe-ballgutten. Det er litt uvirkelig med alle disse intervjuene, men veldig gøy, flirer den nybakte internett-stjernen.

Stolt pappa

På plass på helgens kamp var også Wayne Hunt - guttens far. Fra tribunen så han de elleville scenene som utspant seg med sønnen i hovedrollen.

– Det var helt vilt. Men jeg er egentlig bare glad for at spilleren tok i mot ham, for jeg var redd han skulle forsvinne opp på tribunen, ler faren.

Stolt forteller han om en enorm pågang etter sønnens stunt.

– Alle vennene hans er så glad på hans vegne. De har sett han på Sky Sports. Jeg er også glad på hans vegne på grunn av hans lidenskap for fotball. Han har fått være en del av Wycombe Wanderers i fire år nå, og nå kan han endelig gi noe tilbake. Jeg er en stolt pappa akkurat nå, sier han.

Også målscorer Pierre kommer bort til Taylor og takker for sist.

– Han ville bare bli med på feiringen, så jeg tenkte hvorfor ikke? Det er jo alle små gutters drøm. Så jeg løftet ham opp. Han kom jo mot meg som Usain Bolt. Så ja, hvorfor ikke? Ler Wycombe-spilleren.