John Arne Riise og kona er de nye Bloggerne

– Jeg får sikkert pepper for dette, sier John Arne Riise (34) om deltakelsen i dokusåpen Bloggerne. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotballspiller John Arne Riise (34) og kona Louise Angelica Riise (24) dukker opp i den femte sesongen av TV 2-programmet Bloggerne. 

– Jeg får sikkert pepper for dette av forskjellige hold, men jeg ser fram til det, sier John Arne Riise til TV 2.

Se hele intervjuet med Riise i videoen i toppen av saken.

Inspirert av kona

Det var i mars i år at Riise startet sin blogg. Kona Louise Angelica har over lengre tid drevet sin moteblogg

Riise forteller at det var kona som inspirerte han til å takke ja til TV-tilbudet.

– Louise er veldig opptatt av sin blogg, og hun har sett mye på Bloggerne. Jeg skjønte tidlig at hun kom til å bli med på Bloggerne snart uansett, og da tenkte jeg at siden jeg også blogger, hvorfor kan vi ikke være et bra team? Vi er to forskjellige personer, men samtidig hjelper vi hverandre, sier Riise.

Utfordring

Riise skriver i hovedsak om trening og kosthold på sin blogg, men innimellom deler han også personlige innlegg. Kona Louises blogg handler om mote og skjønnhet.

– Jeg begynte med blogging for å kunne gi noe tilbake til mine fans. Det er gøy å kunne dele mine egne meninger, for gjennom media kan det ofte komme ut på en annen måte, sier Riise.

Fotballspilleren, som nylig signerte en toårsavtale med den indiske fotballklubben Delhi Dynamos, ser på Bloggerne-deltakelsen som en utfordring.  

 Dette er nytt og spennende for meg. Jeg får kamera tettere innpå enn jeg er vant til, og folk får se meg i hverdagen. Både jeg og Louise er spent, men det er en utrolig morsom utfordring, sier Riise.

Femte sesong av Bloggerne

John Arne blir den første mannlige bloggeren som er med i dokusåpen Bloggerne.

Den femte sesongen av Bloggerne vil være en rebrandet versjon av serien. Det er planlagt at programmet skal sendes på den nye kanalen TV 2 Livsstil i 2016.

Utover John Arne Riise og kona Louise ønsker ikke TV 2 å bekrefte andre navn i serien, annet enn at det vil bli langt flere deltagere og episoder i den nye sesongen. De bekrefter at også kjente fjes fra tidligere sesonger er med i den nye sesongen.