Wenche Myhre: – Jeg kunne ikke vente lenger, jeg måtte bli med!

Artisten innrømmer at hun har vært nervøs for å være med i Hver gang vi møtes.

Hele Norges Wenche Myhre (68) har trengt litt tid på seg, men nå er hun ikke i tvil om at det føles riktig å være med i neste sesong av Hver gang vi møtes.

– Jeg har blitt spurt et par ganger og vært litt nervøs. Jeg var ikke helt sikker. Men nå føler jeg at konseptet har gått seg til så fint at jeg ikke kunne vente lenger. Jeg måtte bli med! Og da jeg først bestemte meg ble det utrolig spennende. Jeg har vært helt i min egen verden med å pugge og øve låter, og det har vært en utrolig fin tid, bedyrer hun overfor TV 2.

Disse artistene får du se i kommende sesong av Hver gang vi møtes

– Veldig utfordrende

Musikkveteranen er både spent og entusiastisk når TV 2 møter henne under offentliggjøringen på Vestre Kjærnes Gård utenfor Moss.

I Hver gang vi møtes skal Myhre og seks andre norske artister hylles, blant annet ved å fremføre egne versjoner av hverandres låter. Myhre har øvd og forberedt seg i hele sommer.

– Det var veldig utfordrende. Men jeg tror jeg har løst det ålreit. Nå ble jeg veldig nervøs! Eller, jeg er ikke nervøs fordi jeg elsker dette, og det blir mer og mer morsomt etter som årene går. Men det skal jo gjøres og jeg blir så konsentrert. Det er mer det, forteller 68-åringen.

Artisten legger ikke skjul på at hun gleder seg til dagen hun skal hylles, men innrømmer at det blir litt rart også.

– Det er en ny følelse som jeg aldri har fått oppleve, og det gleder jeg meg til. Og jeg tror vi alle har forberedt oss veldig på det vi skal gjøre, vi har så respekt for hverandre. Det er en sterk gjeng. Men det er noen låter jeg gruer meg skikkelig til. Vi får hive oss på, og bare gjøre det, sier hun ivrig.

– Admiral P har jeg tatt helt til hjertet mitt

Myhre skal dele historier og hyllest med Philip «Admiral P» Boardman (33), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Eva Weel Skram (29), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39), og Myhre er storfornøyd med selskapet.

– Unni kjente jeg litt, men nå er vi nesten romkamerater. Henning og Ravi har jeg aldri møtt. Ravi er helt fantastisk! Spennende og klok mann. Og Philip – admiralen – han har jeg jo tatt helt til hjertet mitt. Han er en veldig flott fyr. Snill og herlig uttrykk. Og Jørn, da. Vi gir hverandre ofte en klem når vi møtes i showsammenheng. Og Eva er helt nydelig! Så her blir det mye gøy, utroper hun.