Den ser unektelig litt aristokratisk og engelsk ut, men
skinnet bedrar.
Den ser unektelig litt aristokratisk og engelsk ut, men skinnet bedrar.

Dette er lekker bilnyhet fra uventet hold

Aristokratisk brite? Nei, langt i fra!

Med en tøff front, lav taklinje, bare to dører og elegant linjeføring, ledes tankene til en lekker Bentley coupe når man ser bildene av denne bilen.

Men det kunne nesten ikke være mer feil ... Bilen er nemlig en Hyundai!

Den er tegnet i USA, under ledelse av  ikke ukjente Peter Schreyer som har hatt stor suksess med Kias nye formspråk de siste årene. At den tidligere Audi-designeren nå er over på Hyundai, er ikke så veldig rart. Det er nemlig Hyundai som eier Kia.

Les vår test av Hyundai i40 her

Eksklusiv innvendig også

Bilen som enn så lenge er et konsept, heter Visjon Coupe G. Den skal visstnok være like eksklusiv innvendig som den er utvendig. Den skal ha få innvendige knapper og brytere, men eksklusive og dyre materialer, og det meste ser håndlagd ut. En annen spesiell detalj er at bilen skal ha en bøyd informasjonsskjerm, vinklet mot føreren.

Drivlinjen er den samme som finnes i dagens Hyundai Genesis 5,0. Det vil si en 5-liters V8-motor på 420 hk / 520 Nm. 8-trinns automatgirkasse og firehjulsdrift.

Les også: – Jeg skal ha den bilen som er i TV-reklamen

Ny Hyundai Genesis - eller et helt nytt bilmerke?
Ny Hyundai Genesis - eller et helt nytt bilmerke?

Ett helt nytt bilmerke?

Mange tror derfor at denne bilen skal erstatte dagens Genesis coupe, men andre tror at det kan være snakk om et helt nytt og mer eksklusivt bilmerke under Hyundai-paraplyen. Litt slik som Lexus er det for Toyota.

Ikke vet vi, men det skal utvilsomt bli spennende å følge det lekre konseptet videre.

Hyundai Sonata: Plutselig var de som sunket i jorden