VISER NESTEN ALT: Christina Aguilera (34) deler frekt undertøysbilde og lover at «It's all real!» Foto: Instagram/Christina Aguilera
VISER NESTEN ALT: Christina Aguilera (34) deler frekt undertøysbilde og lover at «It's all real!» Foto: Instagram/Christina Aguilera

Christina Aguilera (34) med frekt bilde: – Dette er bare begynnelsen

– Alt er ekte, skriver popstjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«It's all real, all the time», skriver popstjerne Christina Aguilera til det lettkledde bildet hun delte på Instagram onsdag.

På bildet poserer hun i en rosa truse og en cowboyhatt med leopardmønster. Armene er beleilig plassert foran brystene, og hun fotograferer seg selv på et bad med lysende marmor, buddhastatuer og levende lys. 

Sjokkerer fansen

Bildet kom som et sjokk på de en million følgerne til superstjernen. Hittil har hun nemlig bare delt bilder av mote, sko, pressebilder fra The Voice og ellers lite personlig i sosiale medier.

Foruten ett og annet bilde av hennes ett år gamle baby, er det lite for fansen å rope hurra for – inntil nå.

– Jeg skal begynne å dele mer personlige ting med dere. Dette er bare begynnelsen, lover Aguilera.

Opp og ned i vekt

Aguilera fikk gjennomgå i kjendispressen i 2011 og 2012, da hun hadde lagt på seg mye de siste årene. Hun forsvarte den gang de nye formene og sa at hun elsket kroppen sin.

Men så, kun ett år etter, sjokkerte hun igjen. De runde formene var borte, og 22 kilo lettere sto syltynne Aguilera på den røde løperen og bedyret at hun følte seg mer sexy enn noen gang.

Nå ser det ut til at artisten er fornøyd med sin egen kropp, og det blir spennende å se hva hun deler neste gang.