GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Jennifer Aniston og Justin Theroux, her på Oscar-fest tidligere i år.  FOTO: V. FLORES / NTB Scanpix
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Jennifer Aniston og Justin Theroux, her på Oscar-fest tidligere i år.  FOTO: V. FLORES / NTB Scanpix

Avslører detaljer fra det topphemmelige kjendisbryllupet

TV-kjendis Howard Stern klarte ikke å holde munnen lukket om Jennifer Aniston og Justin Theroux' bryllup.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag ble det kjent at superstjerneparet Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (43) hadde giftet seg i all hemmelighet.

Kjendispressen har lenge ventet på at paret skulle gi hverandre sitt ja, etter at de ble forlovet i 2013. Da det endelig skulle skje, fikk ikke pressen vite noe om det.

Det fikk knapt nok gjestene heller – hele bryllupet var nemlig forkledd som en stor bursdagsfeiring til ære for Theroux. Det var superstrenge regler og totalt foto- og delingsforbud rundt vielsen og festen.

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Jennifer Aniston og Justin Theroux, her på en romantisk tur i Frankrike. Foto: Fame Fly Net Frankrike
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Jennifer Aniston og Justin Theroux, her på en romantisk tur i Frankrike. Foto: Fame Fly Net Frankrike

Nå har endelig en av gjestene, nemlig tv- og radio-stjerne Howard Stern (61), tatt bladet fra munnen. Mandag viet han nemlig et av sine radioprogrammer til tøyse om bryllupet, skriver US Magazine.

Ifølge Stern selv, var han en av de få som visste at bursdagsfeiringen egentlig var et bryllup – og det fordi han skulle holde tale.

Klaget og klaget i bryllupstalen

– Jeg var så nervøs for å snakke om det. De er så hemmelighetsfulle, de to, forteller han.

I talen til brudeparet – og i radioprogrammet – fikk bryllupet gjennomgå.

SLADRET: TV- og radio-stjerne Howard Stern. Foto: Charles Sykes/Invision/AP
SLADRET: TV- og radio-stjerne Howard Stern. Foto: Charles Sykes/Invision/AP

– De hadde så små stoler. De var som små puffer. Som små putepuffer! Jeg er en voksen mann! sa Stern, som er en nær venn av brudgommen.

Han klaget også over at alles mobiltelefoner ble inndratt når de kom, slik at ingen skulle kunne dele bilder eller sende informasjon til pressen om bryllupet.

– Hvorfor kan jeg ikke ha med meg telefonen min? Jeg vil ikke ta bilde av brudeparet! Jeg vil virkelig ikke! Jeg vil ha telefonen min så jeg kan ringe og få bilen min og komme meg vekk herfra etter talen, spøkte han.

Stjernespekket bryllup

Stern var plassert like i nærheten av Orlando Bloom, og han forteller at han ikke visste hvem denne mannen som var «kjekkere enn både Johnny Depp, Brad Pitt og Tom Cruise til sammen», før han spurte hva han het.

De satt også sammen med Ellen DeGeneres og Portia de Rossi. Andre stjerner som var på plass, var Courtney Cox, Chelsea Handler, Tobey Maguire og Jimmy Kimmel. 

Jimmy Kimmel snakket under vielsen, og gjorde ifølge Stern en god innsats.

– Han gjorde en fantastisk jobb. Jeg trodde ikke han ville komme igjennom det, for han er fortsatt deprimert over løven som ble drept i Afrika, sier Stern.

Danset med Orlando Bloom

Brudevalsen ble tatt til toner av artisten Sia Furler, og Sterns første dans ble ifølge han selv tatt med Orlando Bloom.

– Det var veldig romantisk! Vi hadde det moro. Så mange fantastiske folk, sier han.

 I 2010 spilte Jennifer og Justin mot hverandre i filmen «Wanderlust», og ett år senere viste de seg sammen på den røde løperen for første gang.

Paret forlovet seg i august 2012, etter at Justin fridde på sin bursdag.