SISTE KAMP: Ifølge Marca skal Pedro spille sin siste Barcelona-kamp mot Sevilla i Tiblisi. Deretter skal spillere være klar for Manchester United. Foto: Doug Benc/AP.
SISTE KAMP: Ifølge Marca skal Pedro spille sin siste Barcelona-kamp mot Sevilla i Tiblisi. Deretter skal spillere være klar for Manchester United. Foto: Doug Benc/AP.

Fotballryktene: – Barcelona-stjerne blir Manchester United-klar innen kort tid

Mens Jose Mourinho sliter på overgangsmarkedet. Her er søndagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig! Premier League-sesongen har startet.

Ryktebørsen koker etter de første kampene denne sesongen. Her er et knippe rykter som svirrer på søndag.

Louis van Gaal sa etter åpningskampen i går at de ønsket å beholde stjernekeeperen David de Gea, som stod over kampen på grunn av manglende fokus. Men Daily Mail skriver søndag at Manchester United kan være fristet til å selge spilleren om Real Madrid byr 35 millioner pund (448 millioner kroner etter dagens kurs). Det er van Gaal som har utfordret Real Madrid til å by den aktuelle summen for keeperen. Byr Real Madrid pålydende sum og sikrer seg de Geas tjenester vil Ajax-keeper Jasper Cillessen være hans erstatter på Old Trafford skriver The Sun.

Mens de Gea er på vei til Real Madrid kan Pedro være på vei inn dørene på Old Trafford. Marca skriver at det ikke er lenge til Pedro skifter scene. Avisen skriver at Barcelonas kamp mot Sevilla i Tiblisi vil bli spillerens siste kamp i Barcelona-drakten. Manager Luis Enrique skal ha bedt spilleren om å bli i klubben etter at Manchester United skal ha møtt spillerens utkjøpsklausul (30 millioner euro), men har ikke lyktes å overtale Pedro til å bli på Camp Nou.

Alexandre Lacazette var lenge jaktet på av både Arsenal og Liverpool, men ifølge The Mirror har spilleren signert en ny kontrakt med Lyon. Spissen avslutter flere måneder med spekulasjoner og håper nå at han ikke blir linket til andre klubber resten av overgangsvinduet.

Chelsea jakter intenst på ny venstreback etter at Filipe Luis ble solgt tidligere i sommer. Baba Rahman er spilleren Jose Mourinho ønsker å hente til klubben, men det har ikke vist seg å være så enkelt. Nå skriver The Guardian at Chelsea har fått avslått et bud på 25 millioner euro. Den Augsburg håper å kunne presse prisen opp til 30 millioner euro. Skulle Chelsea finne på å by den summen for ghaneseren, vil spilleren så godt som være klar for London-klubben ettersom han allerede har blitt enig med Chelsea om sine personlige betingelser.

Charlie Austin er en mann flere Premier League-klubber snuser på etter at QPR rykket ned forrige sesong. Så langt er det ingen klubber som har lyktes med sine fremstøt mot Championship-klubben og nå ber både Newcastle og Tottenham QPR om å senke priskravet for spilleren. Prisen skal være på 13 millioner pund om klubben betaler alt på en gang skriver The Mirror.

Everton klarte kun 2-2 og uavgjort i sin åpningskamp mot Watford. Og med John Stones' usikre fremtid kan det ha fått manager Roberto Martinez på tanken om å forsterke forsvaret. The Mirror skriver at klubben har gitt Southampton kamp om Celtic-midtstopperen Virgil van Dijk. Ronny Deila har sagt at spilleren ikke er til salgs, men det har ikke hindret Southampton i å by 8 millioner pund for spilleren.

Newcastle er ute etter å forsterke stallen med Bourdeaux-spissen Diego Rolan, i alle fall om klubben ikke lyktes i jakten på Charlie Austin. Men skal det skje må klubben by mer enn 11 millioner pund. Den franske klubben har nemlig avslått budet på pålydende sum skriver Sunday Express.

Dimitar Berbatov ble tidligere i sommer løst fra kontrakten med Monaco. Nå ønsker bulgareren å returnere til Premier League, og representanter for spilleren har tilbudt spissen tjenester til West Ham, Aston Villa og Leicester, skriver The Mirror. Foreløpig har ingen av klubbene latt seg overtale.