Da Maria Holand Tøsse skulle få sin Ronny Eidsvik (37) i Ålesund kirke lørdag, valgte hun en helt spesiell, og for brudgommen svært overraskende, måte å gå opp kirkegulvet på.

Se videoen øverst i saken!

Det startet som et tradisjonelt bryllup ofte gjør, med bruden arm i arm med sin far til lyden av tradisjonell kirkemusikk, før det hele snudde og bruden tok frem mikrofonen. Til tonene fra «You raise me up» begynte hun å synge.

Videoen er filmet og produsert av Pettersen Medieproduksjon, og er sett av 8,8 millioner på Youtube.

– Magisk

Brudgommen, Ronny Eidsvik, som er tydelig rørt i videoen, er fortsatt rørt når TV 2 kontakter de nygifte søndag ettermiddag.

– Det første jeg tenkte var; hva skjer nå, dette var ikke planen, sier Eidsvik.

Halvveis opp kirkegulvet stopper brudens sang, og brudens far tar over mikrofonen og synger et selvskrevet vers til brudgommen.

«Now it is time to give away my daughter. You know it is time so please take care of her», synger faren Charles Tøsse til brudgommen.

– Det gjorde det hele enda mer spesielt og fint, han har aldri sunget før, sier Eidsvik til TV 2.

35 musikere holdt på hemmeligheten

Den ferske ektemannen forteller til TV 2 at sangen er hans favoritt.

– Det er den sangen som betyr aller mest for meg, forteller han.

Selv om hele 35 musikere var sammen overraskelsen, visste verken brudgommen eller gjestene noe om den spesielle vrien på forhånd.

– Det har vært planlagt og forberedt, men vi har klart å holde det hemmelig, sier Tøsse.

Redd for besvimelse

Det de var mest spente på var hvordan ektemannen kom til å reagere på overraskelsen.

– Vi var veldig spente og faktisk litt redde for at han faktisk kom til å svime av, han er en veldig følsom person, forteller Tøsse.

På tross av flere tårer klarte brudgommen heldigvis å holde seg på bena og bryllupet ble gjennomført helt perfekt, ifølge de nygifte.

– Det var en helt fantastisk dag, det var som om ringen ble komplett, flere av gjestene sa også at det var den fineste vielsen de noengang har vært med på, forteller en stolt og fortsatt rørt ektemann til TV 2.

 

LIK TV 2 Nyhetene PÅ FACEBOOK