Patrick satset på en litt annerledes bil

Resultatet er en tøff liten rakker som ingen andre har maken til!

Patrick (27) fra Drøbak har lagt ned mye både tid og penger i sin lille, men tøffe Suzuki. Foto: Privat
Patrick (27) fra Drøbak har lagt ned mye både tid og penger i sin lille, men tøffe Suzuki. Foto: Privat

I spalten "Bilen Min" har Broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin egen eller sine egne biler, og litt om sin bilinteresse. 

Mange av oss liker og tro at vi er individualister, men faktum er likevel at veldig mange av oss er flokkdyr og ikke liker å skille oss nevneverdig ut. Det være seg både klesstil og valg av bil.

Derfor er det skikkelig kult når noen faktisk tør ta noen annerledes valg og kjøre "løpet" ut.

Mot strømmen

Det har Patrick fra Drøbak gjort. Der mange hadde falt for fristelsen til å kjøpe en Audi A4 eller BMW 3-serie – har Patrick gått mot strømmen.

Suzuki Ignis er ikke bilen som i utgangspunktet gir alle og enhver "ståpels". Men se på, og les om hva Patrick har gjort med sitt importerte eksemplar. Da tror jeg at du, som oss, får respekt for både motet, valget og den personlige vrien han har valgt på den lille tassen av en bil.

Bilen: 

Merke, modell: Suzuki Ignis Sport

Hvor lenge har du eid den? Jeg importerte den selv fra Sverige i mars 2014.

Hva har du gjort med den? Oi, den lista begynner å bli lang, men kan nevne litt som spesial bygd ekso,s med deler fra bl.a Magnaflow og Ferrita. Monter Sport lyktepod'er, 16" Sparco felger, H&R senkesett, ribba ut det meste av interiør, bøttestoler, snap-off ratt fra Sabelt, Sabelt 4-punktseler, Suzuki Motorsport dekaler, König stolunderstell, powerflex foringer foran, masse Prosport målere i spesialtilpassa holdere, Suzuki Sport grill, Monter Sport stålomspunnede br.slanger ++

Liker best med bilen: At det er en bil få andre kjører rundt med her til lands. Har alltid likt å skille meg ut i mengden.

Liker minst med bilen: Forbruket, selv om det styres veldig av høyrefoten, men vanskelig å la være ...

Beste opplevelse med bilen: Den er først kommet nå i nyere tid når jeg har fått på plass det meste. Bilen er virkelig moro å kjøre, og snur meg alltid en gang eller to for å se på den etter at jeg har parkert.

Lyst til å mimre litt? Les om 80-tallets GTI-bonanza her:

Framtidsplaner for bilen: Den skal dessverre selges da jeg har fått andre prioriteringer i livet, men det er ikke sikkert det blir siste Ignis Sport :) har aldri hatt det så morro å bruke tid og penger i en slik bil noen gang.

Drømmebil: Må vel innrømme at jeg er svak for italiensk, både MC og bil, så siden dere spør så åpent, faller jeg nok på en 4C. Prøvekjørte den ifjor sommer da den kom til landet og jeg var på pressevisning, og må si at det er den råeste opplevelsen jeg har hatt bak et ratt.

Suzuki Grand Vitara: Kan være et smart bruktkjøp

Eieren:

Navn: Patrick Isdahl-Engh
Alder: 27 år
Bosted: Drøbak
Litt om meg selv: Utdannet bilmekaniker hos RSA Bil, men fant fort ut at jeg ville ha mere kundekontakt, så endte opp i kundemottaket som delesjef. Driver med modellfly som hobby, og startet i våres i AIRwatch AS som dronepilot og teknisk sjef. Har motorsykkellappen, hatt for det meste japanske modeller, men en dag blir det Ducati gitt. Ellers en blid og oppegående kar som har sans for alt som sier "broom" ;)

Suzuki Swift Sport: Liten, lett og leken!

Vis fram bilen din: 

Har du en bil du vil dele med oss? Billig, dyr, stygg, pen, gammel, ny, liten eller stor, se info her.

Hva synes du om bilen? Noe du vil spørre Patrick om? Bruk kommentarfeltet under!

Kåret til verdens vakreste bil – men denne får du billig