UNG: Bobbi Kristina Brown døde 27. juli. Hun ble 22 år gammel. Foto: NTB Scanpix
UNG: Bobbi Kristina Brown døde 27. juli. Hun ble 22 år gammel. Foto: NTB Scanpix

Amerikansk avis publiserer bilde av Bobbi Kristina på dødsleiet

Bildet viser 22-åringen som ligger i koma i sykehussengen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skandalene etter Bobbi Kristina Browns (22) død vil ingen ende ta. 

Nå sjokkerer den amerikanske tabloidavisen National Enquirer med å trykke et bilde av Bobbi Kristina på dødsleiet.

Bildet er tatt kort tid før 22-åringens død, og det viser Bobbi Kristina som ligger i koma i sykehussengen, skriver The Mirror

På forsiden av tabloidavisen er det også trykket et bilde av hennes mor Whitney Houston, som ligger død i kisten. Bildet skal være tatt under sangstjernens begravelse i februar 2012. 

Den amerikanske tabloidavisen skal ha fått tak i bildet av Bobbi Kristina gjennom et familiemedlem. 

Familien reagerte på bildene

Det var i starten av juli at det ble kjent at noen hadde tatt bilder av Bobbi Kristina i koma. Familien reagerte da kraftig på bildene som var til salgs.  

MOR OG DATTER: Whitney Houston og Bobbi Christina Brown poserer sammen under en Grammy-fest i 2011. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Whitney Houston og Bobbi Christina Brown poserer sammen under en Grammy-fest i 2011. Foto: NTB Scanpix

Tanten Leolah Brown skrev et sint innlegg på Facebook, hvor hun uttrykte at hun selv ville sørge for at den som tok bildene ville bli avslørt.

– Vi skal komme til bunns i dette. Det er ikke over. Dere er langt ondere enn verden noen gang kan forestille seg. Dere prøver alltid å kaste stein, også skjule hendene. Men du vil bli funnet og du vil bli avslørt, raste tanten.

Flere omstridte bilder

Etter Bobbi Kristinas død har det også angivelig blitt solgt bilder av henne liggende i kisten under en vake. Ifølge Hollywood Life ble bildet tatt før hennes begravelse, og det skal ha blitt solgt for 100.000 dollar.

National Enquirer har tidligere publisert flere rystende bilder. For en måned siden publiserte de arrangerte bilder av hvordan Bobbi Kristina angivelig skal ha sett ut da hun ble funnet livløs i et badekar. Det var en skuespiller som poserte på bildene.

Bråk mellom familiene

Bobbi Kristina, som er datteren til avdøde Whitney Houston, ble funnet bevisstløs i sitt badekar hjemme i Atlanta i slutten av januar. Hun lå i koma på sykehus i nærmere seks måneder, før hun døde 27. juli.

I løpet av tiden Bobbi Kristina lå i koma, havnet familiene Houston og Brown i bråk. Også begravelsen endte i kaos, etter at to familiemedlemmer begynte å krangle.