– Schweinsteiger har ikke vært i form på tre år

Bayern München-trener Pep Guardiola sår tvil om Bastian Schweinsteigers fysiske form.   

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Real Madrid - Tottenham i Audi-cup tirsdag kl. 18.15 på TV 2 Sumo og TV 2 Premium

Bastian Schweinsteiger ble i juli klar for Manchester United, etter å ha spilt for Bayern München hele karrieren.  31-åringen har vunnet Mesterligaen, åtte ligatitler og den tyske cupen syv ganger med Bayern.

– Ikke vært i god nok form
De siste årene har midtbanestjernen imidlertid vært plaget med skader og forrige sesong spilte han  bare 20 av 34 seriekamper for de tyske mesterne.  

Bayern-trener Pep Guardiola mener Schweinsteiger bare kan bli en suksess i Manchester United dersom han blir kvitt alle skadeproblemene og kommer seg i god nok form.   

– De siste tre årene har Bastian hatt diverse skadeproblemer og ikke vært i god, fysisk form, sier Guardiola om Manchester Uniteds nysignering. 

– Men dersom han blir kvitt alle skadene er jeg fullstendig overbevist om at han kommer til å bli en enorm suksess i Manchester United. Og det håper jeg han gjør, sier han videre.  

Ville ikke snakke om City
Guardiola fikk spørsmål om Schweinsteiger på en pressekonferanse i forbindelse med Audi-cup i München. Han fikk også spørsmål om han var aktuell som Manchester City-trener neste sesong, noe han nektet å svare på.  

– Dette snakket jeg om forrige pressekonferanse her i München.  Jeg snakker ikke om dette nå, sier han.