KRITISK: Tidligere Oasis-rocker Noel Gallagher har ikke noe særlig sans for Avicii og musikken hans. Foto: Stella Pictures & Scanpix.
KRITISK: Tidligere Oasis-rocker Noel Gallagher har ikke noe særlig sans for Avicii og musikken hans. Foto: Stella Pictures & Scanpix.

Noel Gallagher ut mot Avicii

– Jeg vet ingenting om Avicii, og jeg vil heller ikke vite noe, sier Noel Gallagher.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brødrene Liam og Noel Gallagher i Oasis ble beryktet på 90-tallet for å kritisere andre artister, og særlig de som spilte samme sjanger, såkalt Britpop.

Nå som de er oppløst har Noel Gallagher (48) tatt fatt på sin solokarriere, og han fortsetter og kritisere sine kollegaer i musikkbransjen.

Den siste som har fått gjennomgå er den svenske superstjernen Avicii. 

I et intervju med det britiske musikkmagasinet NME, hadde han følgende å si om den svenske DJ-stjernen:

– Jeg vet ingenting om Avicii. Jeg vil heller ikke vite noe om Avicii. Det låter som en kunstner fra renessansen. Spiller han slik nonsens som David Guetta?, spurte Liam Gallagher.

Nå har Avicii (25) svart på kritikken fra Gallagher. På Instagram har han lagt ut et bilde tegneserien South Park, og skrevet et innlegg om Noel Gallagher.

– Det virker som at du spiller på feil festival når du disser publikums smak, din dumme pølse. Jeg skulle faktisk likt at du fikk forhåndslyttet på mitt nye album og høre din ærlige tilbakemelding. Men prøv deg å si det det samme igjen da, skriver Avicii på Instagram.