Manchester United-tap i generalprøven: – Dårlig keeperspill!

Slett forsvarsspill da Zlatan Ibrahimovic og PSG ble for sterke.

Se hvordan PSG slo Manchester United øverst!

Manchester United avsluttet USA-turneen med tap da Paris Saint-Germain ble for sterke i Chicago.

Blaise Matuidi og Zlatan Ibrahimovic utnyttet slett forsvarsspill da det franske laget vant 2-0.

– Kanskje en god ting at vi tapte
En bestemt Manchester United-manager Louis van Gaal nektet imidlertid å henge med å hodet etter å ha sett PSG vinne fortjent i USA.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen. Ja, vi tapte, men kanskje det er en god ting fordi vi vant alt i oppkjøringsturneén i fjor, men tapte vår første kamp i Premier League. Nå ting litt annerledes. Men jeg er ikke overtroisk, oppsummerte van Gaal på pressekonferansen etter kampen, ifølge Manchester Uniteds egen hjemmeside.

– Dårlig keeperspill
Nederlenderen innrømmer likevel at forsvarsspillet og personlige feil gjorde det enkelt for PSG. 

– I første omgang skapte vi flere sjanser enn PSG. Men PSG skapte alle sine sjanser etter personlige feil av oss, og du kan ikke gjøre personlige feil på dette nivået. Motstanderne kan score etter våre feil, og avgjøre kampen på det, sukket han.

Manchester United-keeper David de Gea hadde heller ikke den beste dagen på jobben. Van Gaal vil ikke være med på at den Real Madrid-aktuelle keeperen tabbet seg ut.

– Jeg kan ikke si om det var dårlig, men han gjorde en tabbe. Alle kan gjøre tabber på fotballbanen, men når en keeper gjør en feil så ender det som oftest med mål, og det er en forskjell, sa van Gaal.

Avgjorde før hvilen
Begge målene kom i første omgang. Matuidi dro full fordel av at David de Gea ruste ut og kom for sent etter 25 minutter. Spanjolen ble stående og nøle og Matuidi kunne pirke ballen i mål fra rundt 16 meter. Heller ikke Uniteds forsvarsspillere var patente i situasjonen.

Ti minutter senere doblet Zlatan Ibrahimovic da Uniteds midtforsvar sovnet. Svensken fikk boltre seg fritt i engelskmennenes sekstenmeter, og da Maxwells innlegg fant 33-åringen ble jobben enkel.

Flere mål ble det ikke, og dermed vant PSG 2-0.

Resultatet gjorde at det franske laget vant den internasjonale klubbturneringen, som ble spilt i Nord-Amerika, Australia og Kina. United ble nummer tre.

Treningskampen var Uniteds siste før serieåpningen mot Tottenham neste lørdag.

Mer innhold fra TV 2