OBDUSERES: 22 år gamle Bobbi Kristina Brown døde mandag. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP
OBDUSERES: 22 år gamle Bobbi Kristina Brown døde mandag. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Avslører de første detaljene fra obduksjonen

Det skal ikke ligge noe kriminelt bak 22-åringens dødfall.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bobbi Kristina Brown, datter av Bobby Brown og Whitney Houston, ble funnet bevisstløs i et badekar 31. januar i år. Mandag bekreftet familien dødsfallet, som ifølge en politirapport skyldes drukning.

DEN GANG DA: Bobbi Kristina med foreldrene Whitney Houston og Bobby Brown. Foto: People / Jim Ruymen
DEN GANG DA: Bobbi Kristina med foreldrene Whitney Houston og Bobby Brown. Foto: People / Jim Ruymen

Ikke endelig

Samme dag ble det kjent at 22-åringen skulle obduseres for å fastslå dødsårsaken.

Kjendisnettstedet TMZ skriver nå at ifølge en tidlig rapport fra rettsmedisineren i Fulton County ligger det ikke noe kriminelt bak dødsfallet. Det er heller ikke funnet tegn på at tidligere ukjente medisinske årsaker skal være grunnen til at 22-åringen mistet bevisstheten i badekaret.

Rettsmedisineren skal imidlertid ha bedt om Browns pasientjournaler etter at Nick Gordon (25), 22-åringens kjæreste, fortalte at de begge brukte narkotika kvelden hun ble funnet.

I en uttalelse mandag sa rettsmedisinsk institutt i Fulton County at tiden som er gått fra Bobbi Kristina ble funnet i januar til hun døde søndag vil komplisere forsøket på å finne ut akkurat hva som har skjedd.

Det vil ikke foreligge en endelig rapport før rettsmedisineren har fått pasientjournalene fra sykehuset, skriver TMZ.

Savnet

– Krissy var en engel. Jeg er fullstendig nummen nå. Familien må finne en måte å ære hennes minne på. Tapet er ufattelig, sa Bobbi Kristinas far, Bobby Brown, i sin første uttalelse etter dødsfallet, skriver Washington Post.

Selv om hun bare ble 22 år, har Brown tydelig preget mange. I morgentimene mandag strømmer det inn kondolanser fra hele verden på sosiale medier.

– Hun har endelig fått fred i guds armer. Vi vil igjen takke alle for deres enorme kjærlighet og støtte gjennom de siste månedene, het det i familiens første uttalelse da dødsfallet ble kjent.