DØD: Bobbi Kristina Brown ble bare 22 år gammel. Hun døde etter å ligget i kunstig koma etter en drukningsulykke i sitt eget hjem. Foto: Scanpix
DØD: Bobbi Kristina Brown ble bare 22 år gammel. Hun døde etter å ligget i kunstig koma etter en drukningsulykke i sitt eget hjem. Foto: Scanpix

Whitney Houstons datter er død

Bobbi Kristina Brown ble bare 22 år gammel og led samme skjebne som sin mor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livet stod ikke til å redde for Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown (22), som har kjempet for livet helt siden hun ble funnet bevisstløs i et badekar 31. januar.

Natt til mandag bekrefter familien til avisen Entertainment Tonight at Brown er død. 

– Hun er endelig i Guds armer, sier familien i en uttalelse til avisen. 

Også nyhetsbyrået AP bekrefter dødsfallet. 

Kunstig koma

Brown ble lagt kunstig i koma og holdt i live i en respirator på Emory University Hospital i Atlanta, etter at hun ble funnet i sitt hjem liggende i et badekar for seks måneder siden.

Det var ektemannen hennes Nick Gordon og en kamerat som fant henne, og utførte førstehjelp frem til ambulansepersonellet tok over.

DUETT: Bobbi Kristina Brown med moren Whitney Houston under en opptreden på Good Morning America i Central Park, september, 2009. Foto: Scanpix.
DUETT: Bobbi Kristina Brown med moren Whitney Houston under en opptreden på Good Morning America i Central Park, september, 2009. Foto: Scanpix.

Tilstanden har i løpet av månedene vært kritisk og hun har ligget i koma. Det antas at hun skal ha vært uten oksygen i mellom to til fem minutter. Hun ble funnet liggende under vann i badekaret i sitt eget hjem utenfor Atlanta.

Familie tilstede

Bobbis nærmeste familie var samlet sammen på sykehuset i Atlanta, lenge etter at hun ble innlagt lørdag 31. januar. Helt siden innleggelsen har hun ligget i kunstig koma 

Spekulasjonene rundt hennes tilstand har vært mange og familien hennes har hele tiden håpet på det beste, men livet stod ikke til å redde til slutt.

Familiekrangel

I løpet av tiden Bobbi Kristina lå i koma havnet familiene Houston og Brown i bråk. I starten ble Cissy Houston utnevnt til formynder sammen med Bobbi Kristinas pappa, Bobby Brown.

Det innebar at de begge måtte være overens med hva som skulle skje med Bobbi Kristina. 

Faren Bobby Brown har hele tiden vært villig til å gjøre alt for å holde datteren i live, til tross for at det innebar en stor risiko for Bobbi Kristina. Til slutt stod ikke livet til å redde.

Samme skjebne som moren

Det er bare tre år siden Bobbis mor, Whitney Houston ble funnet død i et badekar på et hotellrom i Beverly Hills, Los Angeles. 

Rettsmedisinerne konkluderte den gangen med drukningsulykke, men at kokain og hjertefeil var medvirkende faktorer.

Whitney Houston ble gravlagt i februar 2012, og ble 48 år gammel.

Nå har hennes datter lidd omtrent samme triste skjebne, og Bobbi Kristina Brown ble bare 22 år gammel.